Малювали для захисників України

Малювали для захисників України

У редакції “RIA-Козятин” пройшло нагородження майбутніх художників

До Дня святого Миколая громадська організація “Рідне місто” організувала конкурс малюнків “Новорічна казка”. На підведенні підсумків в редакції газети “RIA-Козятин” нагородили грамотами і призами від ГО "Рідне місто" та солодощами від приватного підприємця Івана Боровського юних художників:

до 9 років

Софія Головатюк - 1 місце

Відео дня

Валерія Штепа - 2 місце

Олександр Нечипорук - 2 місце

Вікторія Трохимець - 2 місце

Софія Драпій - 2 місце

Влад Дука -  2  місце

Давид Степура - 3 місце

Каріна Зборовська - 3 місце

Анастасія Собко - 3 місце

до 13 років

Микола Тучак - 1 місце

Ольга Гладунець - 2 місце

Марія Свердел - 3 місце

Соломія Літвінчук отримала Гран-прі за голосування в інтернеті, а у конкурсі поробок: Андрій Тригуб - 1 місце, Анастасія Канівська - 2 місце, Оля Вдовиченко - 2 місце.

За найкращий малюнок в конкурсі "Новорічна казка" нагороджена Інна Козак. За участь — Олександр Козловський (5 р.) і його мама Юля. Вони отримали грамоти від газети "RIA-Козятин" та солодкі новорічні подарунки від спонсора конкурсу — салону краси "Батерфляй" (п-п Тетяна Ястремська).

Перед врученням грамот і призів, керівник ГО "Рідне місто" Віталій Креденцер провів майстер-клас з малювання. Усі роботи діти передали воїнам АТО.

Усіх, хто не зміг прийти на нагородження в редакцію, організатори конкурсу запрошують у неділю на 11.00 в офіс Інноваційного центру розвитку дитини, який знаходиться за адресою: м. Козятин, вул. Перемоги, 41 (м-н “Абсолют” в районі училища, 2 поверх).

Від всіх особисто хочу подякувати спонсорам цього чудового конкурсу за підтримку талановитих дітей та ініціативних організаторів.

Інна Козак та Тетяна Лозінська

Олександр Козловский і його мама Юлія

Давид Степура

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:00 Збиралися виділити гроші на проєкт по ремонту сходів будинку культури, але не вийшло 19:01 Козятин зібрав 122 тисячі гривень для ЗСУ на благодійному ярмарку photo_camera 17:39 У нашому районі жорстоку вбили матір двох дітей. Підозрюваний — 17-річний хлопець photo_camera 17:35 Не встигнемо розслабитися: після спеки очікується різка зміна погоди Від читача 13:58 Проект “Брама” 16:06 У Козятині медиків привітали з професійним святом photo_camera 15:05 Вилучаються з обігу 500 гривень старого зразка: що вам потрібно знати 11:35 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 11:00 Вивіз сміття з Талимонівки і майже копійчаний техогляд — що замовляла міська рада Козятина у червні 10:27 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 10:01 Удар прийняла сусідня область: наслідки ворожої нічної атаки для енергосистеми 09:33 Цей день, 26 липня: історія, заборони та прикмети 09:30 Буде кілька черг відключень: як вимикатимуть світло 26 липня 09:25 Микола Філонов: Самгородоцька громада отримає 80 тисяч на облаштування Стіни пам’яті (Пресслужба БФ) 08:27 Проблеми дозвілля дітей вилізли на поверхню.
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up