Козятинчанка робить розвиваючі книжки, які продають в Німеччині і Китаї

Козятинчанка робить розвиваючі книжки, які продають в Німеччині і Китаї

Багато жінок перебуваючи в декретній відпустці не хочуть займатися тільки суто домашніми справами. Наша розповідь про молоду маму, яка не тільки самореалізувалася під час трирічної відпустки, а й стала професіоналом своєї справи.

Звати нашу героїню Вікторія Нечипорук. Зустрілися ми з нею в її майстерні на ПРБ.

Розповісти про себе про свою роботу вона погодилась заради того, щоб надихнути жінок реалізовуватися не тільки у ролі люблячої мами. 

—Віка, чому Віка «Клубніка»?

Відео дня

— Мене друзі так називають. Перша моя розвиваюча книжка була не зовсім професійною. Багато моїх близьких людей не вірили, що в мене щось вийде. Зараз вони радіють, що мої книги для малят лежать на полицях магазинів таких країн як Китай, Італія, Великобританія, Німеччина.

—А в місті залізничників Козятині маєте замовлення?

—В Козятині дуже мало, можна порахувати на пальцях. Мої книги в козятинчан є й це найшановашіні мої читачі.

В основному це книги на замовлення наприклад, любимій внучці від люблячого дідуся. Ще буває замовляють коли козятинська родина їде на відпочинок. Друга назва розвиваючої книжки—тиха книжка. Мається на увазі скільки малеча забавляється нею, стільки дитя не чути

—На який вік дітей розрахована розвиваюча книжка?

—Ця книжка розрахована для дітей від 5-ти місячного віку до 5 років. Для найменших книжки на липучках. Вони не містять якихось шкідливих компонентів як клей чи щось подібне. Менші дітки вчаться по силуету плоду відрізняти овочі від фруктів. Користі від тактильних відчуттів малюка з книжкою багато. Це процес взаємодії з довкіллям, у якому діти розвивають свої пальчики. Завдяки такому процесу дітки раніше стають говорити. Для старших — це розвиток у мисленні дитини. Наприклад підібрати суповий чи борщовий набір. Моя донька Валерія полюбляла в трирічному віці придумувати нових тваринок змінюючи їхні мордочки. Наприклад якщо хобот слона приліпити свині – то це буде слоносвин.

Плюс цих книжок у тому, що навіть коли мама не буде мати часу займатися, дитя все одно проявить до книги інтерес.

—Віка скільки книжок на вашому рахунку, і який матеріал ви використовуєте для такої книги?

—За час декретної відпустки й по теперішній час виготовила трохи більше тисячі книжок. Щодо матеріалу, з якого бере життя книжка, то це в переважній більшості фетр. На дітях економити не можна. Адже діти—це святе.

На завершення нашої зустрічі ми запитали фахового спеціаліста щоб вона могла порадити жінкам, які тільки збираються в декретну відпустку. 

— Сучасне життя жінок через фінансові проблеми не дає можливості насолодитися в повній мірі відчуттям материнства. Тож під час декретної відпустки часто-густо доводиться догляд за дитиною поєднувати з роботою на виробництві, чи займатися підприємницькою діяльністю. Кожна жінка до чогось має талант. Прикиньте скільки у вас є вільного часу. Чим ви любите займатися й що у вас найкраще виходить. Сучасна жінка — це жінка винахідниця яка може поєднати непоєднуване.

Читайте також:

Наша землячка Тетяна Куліш пише картини аквареллю
Коровайниця Яніна Гунчак з Білопілля: «Як має пара жити – таким буде коровай»
Олександр Бонюк: «Меду цьогоріч вдвічі менше»
Пригоди козятинчанина у Фінляндії
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Tatiana Trofymchuk

    Як замовити таку чудову, унікальну книгу?
  • Anzhelika Diduk

    Покажіть профіль у соц мережі. Вперше чую!
  • Alexs Tkachuk

    Молодці
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
08:25 На період Великодніх свят на Вінниччині посилять заходи безпеки 21:51 Клуб ТАКО привезли з чемпіонату України 2 золота, срібло та 5 бронзових нагород 19:49 Більше десяти днів у Глухівцях не буде газу. Перелік вулиць та будинків 17:26 Жалоба: під час бойового завдання загинув Герой Сергій Черній Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 16:57 Цей тиждень погоду визначатиме антициклон — буде тепло та сонячно play_circle_filled 15:08 Захисник з Козятина Олександр Печевистий отримав «Золотий хрест» 13:08 У нашому ЦНАПі запровадили онлайн-запис в електронну чергу на послуги Сервісного центру МВС 12:17 На території ліцею №1 імені Шевченка висадили сакури 11:00 Кліщі атакують. Як уберегти домашніх улюбленців 10:55 Малий бізнес в Україні: який бізнес найприбутковіший в Україні (Новини компаній) 10:02 На обласних «Подільських зорях» козятинські студенти здобули Гран-прі та Дипломи І ступенів 09:14 Воїн Олександр Петлінський з Бродецького став першим «Почесним громадянин Якушинецької громади»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up