Живий коридор для Героя: до рідної домівки повертається полеглий Воїн Вадим Денисов

Живий коридор для Героя: до рідної домівки повертається полеглий Воїн Вадим Денисов
  • Глуховецька громада у жалобі. У суботу, 23 грудня додому на щиті повертається полеглий Герой Вадим Денисов
  • Мешканців Вернигородку та Великого просять гідно зустріти захисника живим коридором

 

— Шановні односельці. Просимо в суботу, 23 грудня о 9.30 год. долучитися жителів сіл Вернигородок та Велике гідно зустріти нашого Героя Вадима Денисова (живим коридором) від початку с. Вернигородок до перехрестя біля Сільського ставка. Також від початку с. Велике до будинку загиблого, — повідомляють у групі Клуб с. Вернигородок

Назавжди 22...

Вадим Денисов народився 21 березня 2001 року у багатодітній сім'ї ( пишуть на сторінці Глуховецька громада). Мав чотирьох сестер та брата, який зараз також захищає рубежі нашої Держави. Вадим був найменшою дитиною у сім'ї. Життя батька обірвалося ще в молодому віці, тому мама Надія Володимирівна виховувала своїх дітей сама.

Вадим навчався в Ліцеї 7 м. Козятин. По завершенню навчання, вступив в Козятинське міжрегіональне вище професійне училище залізничного транспорту. В 2021 році був призваний на строкову службу, після чого підписав контракт з військовою частиною А 0139.

Відео дня

З початком повномасштабного вторгнення ворога Вадима направили на навчання до Великобританії на пів року. Отримавши досвід, воював на Донеччині в тій же бригаді.

— Але на жаль клята війна забирає найкращих. Життя Вадима обірвалося, та його особистий внесок у перемогу над ворогом — безцінний… 13 грудня 2023 року в м. Торецьк, що на Донеччині, відійшов у вічність нескорений Син України наш земляк, житель с. Вернигородок. Йому назавжди 22... Боляче.  Україна втратила ще одного вірного сина, який до останніх хвилин життя відстоював її свободу.  У цю гірку годину поділяємо горе з рідними, друзями та товаришами по службі, разом схиляємо голову у скорботі. На Вадима вдома чекали не лише мама та сестри, а ще молода дружина Катерина та син, якому майже 10 місяців. Нехай Господь допоможе пережити гіркий біль непоправної втрати… Пам’ятаймо, яка велика і страшна ціна оборони від агресора, — йдеться у дописі

Вічна шана і пам’ять Герою України! Щирі співчуття рідним та близьким

Читайте також:

Найбільшим скарбом Віктора були троє його доньок та онуки

В грудні Владислав мав приїхати у відпустку, після війни — одружитися, не судилося

«Ви ще навоюєтесь, сьогодні я піду». Анатолій Пуремчук загинув, рятуючи побратима

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (22)
  • Анна Жук

    Вічна Пам'ять Герою.
  • Галина Баюк

    Вічна память !
  • Людмила Каргальськова

    Вічна Світла пам'ять і шана Герою.Спочивай з миром.
  • Максим...

    вічна пам'ять Герою 💔🇺🇦🕯️

keyboard_arrow_up