Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю

Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю
  • Просять підписати Петицію про присвоєння звання Героя України (посмертно) Захиснику України з Самгородоцької громади, справжньому воїну та патріоту солдату-навіднику 3 десантно-штурмового відділення 3 ДШВ 4 ДШР 1 ДШБ, В/ч А0284 Анатолію Федорцю.
  • Документ опублікували 22 квітня. Автор — Наталія Даценко

Про Героя

Анатолій Федорець народився 23 вересня 1987 року в селі Зозулинці, Козятинського району, Вінницької області. У 2004 році закінчив Зозулинецьку середню школу та вступив до Гущинського вищого професійного училища, де здобув професію механізатора.

Після закінчення навчання розпочав трудову діяльність у місцевому господарстві «Хлібороб».

У 2009 році одружився. Разом з коханою дружиною Людмилою виховували двох чудових донечок Анастасію та Ангеліну.

Відео дня

18 серпня 2023 року став на захист Батьківщини. Разом з побратимами воював із ворогом у найзапекліших боях на Авдіївському напрямку Донецької області.

Загинув 29 лютого 2024 року при виконанні бойового завдання, за призначенням воєнних дій на території України, внаслідок мінометного обстрілу  поблизу населеного пункту Кліщіївка, Бахмутського району, Донецької області.

— Перебуваючи в зоні бойових дій, він ніколи не скаржився, що йому важко, навпаки, старався підтримувати всіх, переконуючи, що усе буде добре. Він, разом зі своїми побратимами, з честю та гідністю боронили цілісність нашої держави. До останнього подиху був вірним своїм побратимам та державі. Коханий чоловік, люблячий тато, турботливий син і брат, надійний друг-важка втрата для всіх близьких, знайомих, а для матері вічний біль втрати. Толя усе віддав за нас із вами, за вільну Україну та мир, віддав своє життя, маючи ще стільки планів та нездійсненних мрій, — йдеться у Петиції.

В останню путь провели Героя Анатолія Федорця

Нагороджений почесним нагрудним знаком «Золотий Хрест»(посмертно).

— Пане Президенте, від імені родини, друзів, побратимів, просимо підтримати петицію та присвоїти найвище звання нашої держави Героя України (посмертно) Анатолію Федорцю.

ПІДТРИМАТИ ПЕТИЦІЮ

Читайте також:

Просять підтримати петицію про присвоєння звання Герой України посмертно Костянтину Соколівському

Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (20)
  • Наталія Рижкова

    Підтримую
  • Галя Колосовська

    Підтримую
  • Оксана Вознюк-Заремблюк

    Підтримую
  • Віктор Андрощук

    Наташа Ти Дуже Вірно Написала !

keyboard_arrow_up