Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького

Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького
  • Рік тому, 28 березня 2023 року при виконанні бойового завдання у війні за Незалежність України загинув Герой з Глухівців Богдан Жмуцький
  • Пам'ятаємо...

— Дуже боляче усвідомлювати, що молоде життя обірвалось в розквіті сил. Скільки доброго і світлого могло бути в нього попереду, але він віддав його, обороняючи Батьківщину і всіх нас, — йдеться у дописі Центру культури та дозвілля Глуховецької селищної ради

Про Героя

Народився Богдан 31.07.1991 року в смт. Глухівці. Ріс в сім'ї, де панували любов та повага до батьків, до Батьківщини. Від батька взяв всі кращі чоловічі риси характеру, виріс справжнім чоловіком.

Навчався в Глуховецькій школі, яку закінчив в 2008 році з золотою медаллю. Продовжив навчання у Вінницькому педуніверситеті на факультеті трудового навчання. Допомагав батькові у справі реставрації м'яких меблів. А згодом, після його смерті, замінив його. Був майстром на всі руки, його не стало для всього селища, у кожному куточку лишився від Богдана слід життя.

Відео дня

— Найбільше за все любив своїх красунь — дружину Олену та донечку Валерію. Для них він завжди залишиться люблячим татом та чоловіком, завжди усміхненим, із теплим сяйвом в очах. Бу­ли мрії, бу­ли спра­ви, бу­ли ба­жан­ня… З сім'єю любив по­до­ро­жу­ва­ти рід­ним кра­єм, бо по­над усе лю­бив Ук­ра­їну. За мир в Ук­ра­їні від­дав най­до­рож­че — своє жит­тя… Але смерть не зможе зруйнувати те, що залишив після себе Богдан – це добрі справи та світлу пам’ять .Ніякі слова не зможуть передати біль втрати. Скорбота — безкінечна. Горе — безмірне.

Читайте також:

В річницю загибелі Героя Дмитра Гороф'янюка висадили 25 саджанців фруктових дерев

Минули річниці, як ми втратити Воїнів Андрія Ван-фун-фу та Василя Осіпчука. Пам'яті Героїв

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (7)
  • Марина Волынец

    Вічна пам'ять герою, низький уклін.
  • Инна Кравченко

    Вічна пам'ять і шана Герою!!!
  • Галина Вакуленчик

    Вічна память Герою
  • Любовь Загоруй

    Вічна пам'ять Герою Вічна слава.

keyboard_arrow_up