«Війна обірвала все...» У Дубових Махаринцях попрощалися з Героєм Ігорем Супронюком

«Війна обірвала все...» У Дубових Махаринцях попрощалися з Героєм Ігорем Супронюком
  • Сьогодні, 23 листопада  в Самгородоцькій громаді провели в останню путь нашого земляка патріота та Героя – Ігоря Супронюка.
     

— Війна обірвала все...Забрала сина у матері, чоловіка у дружини, батька у доньки. Знову вирвали серце у села.. Нехай добрий, світлий спомин про захисника назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів та усіх, хто знав його, любив і шанував. Сумуємо разом з Вами, підтримуємо в годину скорботи. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають!Вічна пам’ять Герою! Слава Україні! — пишуть на сторінці Самгородок Наш


Про Героя

Ігор Супронюк народився 01 червня 1977 року в дружній родині Наталії Миколаївни та Василя Миколайовича Супронюків у селі Дубові Махаринці. Зростав разом з двома старшими братами Миколою і Олександром, які завжди були йому надійною підтримкою і опорою.

Дитинство та юнацькі роки пройшли у рідному селі.У 1993 році закінчив навчання у Дубовомахаринецькій школі. З друзями був товариським, дружелюбним, чуйним, завжди готовим прийти на допомогу. Згодом одружився з коханою Тетяною. У молодій сім’ї народилася єдина, улюблена донька Ірина. Працював Ігор в місцевій амбулаторії водієм, згодом трактористом у місцевому фермерському товаристві «Інгода». Зарекомендував себе, як трудолюбивий, відповідальний працівник.
05 квітня 2023 року був мобілізований до лав Збройних Сил України, де зі своїми побратимами воювали із ворогом на Лиманському напрямку.



Солдат, Ігор Супронюк, мужньо виконавши військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу та незалежність загинув 11 листопада 2023 року внаслідок бойових дій поблизу населеного пункту Лиман Перший, Куп’янського району Харківської області.

Відео дня

 




 

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (14)
  • Марина Волынец

    Вічна пам'ять герою України, низький уклін тобі солдатику!
  • Валентина Ящук

    Світла пам'ять Герою
    Низький уклін
  • Валентина Йорж

    Вічна пам'ять Герою!!!
  • Галя Моисеенко

    Вічна пам'ять ГЕРОЮ 🇺🇦
    Ігор, легкої хмаринки тобі !

keyboard_arrow_up