Минають річниці з дня загибелі двох Героїв з Козятинської громади —  Сергія Білецького та Ігоря Козяревича

Минають річниці з дня загибелі двох Героїв з Козятинської громади —  Сергія Білецького та Ігоря Козяревича
  • Сьогодні, 2 січня минають річниці з дня загибелі двох Героїв з Козятинської громади —  Сергія Білецького та Ігоря Козяревича
  • Пам'ятаємо...

Про Героя Сергія Білецького

Сергій народився 5 листопада 1994 року в нашому місті. Навчався в 1-й школі. Закінчив музичну школу по класу гітара. Захоплювався баскетболом та з командою брав участь у багаточисельних змаганнях. Закінчив курси англійської мови, тому що мріяв стати перекладачем.

У 2011 році  вступив до Київського національного транспортного університету, де здобув вищу освіту та отримав спеціальність перекладача англійської та німецької мови. По закінченні університету у 2016 році проходив строкову службу в зенітно-ракетних військах. Після служби жив та працював у Києві.

З перших днів повномасштабного вторгнення був призваний до лав Збройних сил України та тримав оборону в Миколаївській області у напрямку Херсона, де став командиром зенітно-ракетного відділення військової частини А-3425. Після звільнення Херсона був направлений в сторону Бахмута.

Відео дня

2 січня 2023 року під час стрілецького бою та артилерійського обстрілу з боку збройних сил російської федерації у місті Соледар Бахмутського району Донецької області, при виконанні бойового завдання з забезпечення здійснення заходів з національної безпеки і оборони України, відсічі і стримування збройної агресії, в результаті ворожого обстрілу отримав поранення, несумісні з життям.

11 січня Козятинська громада прощалася з Героєм

— Сьогодні минув рік, як віддав життя за Україну, наш Козятин і всіх нас син нашої колеги, Білецької Оксани Володимирівни —  командир зенітно-ракетного відділення, Білецький Сергій Анатолійович. Колектив Козятинського міського територіального центру соціального обслуговування висловлює щирі співчуття родині Білецьких, розділяє біль втрати та схиляє голову в глибокій скорботі... Світлі спогади про Сергія Анатолійовича завжди будуть сильнішими за смерть... Слава Герою Вічна пам’ять

 

Про Героя  Ігоря Козяревича

  • Сьогодні, 2 січня 2023 року обірвалося життя нашого земляка, Героя — Ігоря Козяревича 1979 р.н., водія-електрика взводу звукометричнрі розвідки військової частини.
  • Наш земляк загинув у боях в місті Покровському Донецької області

Воїн був вірний військовій присязі, захищав країна в гарячих точках фронту, де велися запеклі бої, боровся за незалежність і свободу України і кожного з нас

Ігор Козяревич народився 28 жовтня 1979 року в нашому місті. Навчався у 4-ій школі. Закінчивши 9 класів вступив до Козятинського залізничного училища, де здобув професійно-технічну освіту за спеціальністю «помічник машиніста» тепловоза та електровоза. В 1997 році був призваний на строкову військову службу до лав ЗСУ. В 1999 році повернувся додому. У 2000-му році Ігор Козяревич одружився з дівчиною Наталією. Працював у Калинівці на асфальтному заводі оператором, там і проживав з сім’єю до 2013 року. Переїхавши знов до Козятина, працював на залізниці.

Після захоплення росіянами Криму та територій в Донецькій та луганській області Ігор у 2016-му році пішов захищати Україну в зону АТО за контрактом та проходив службу у військовій частині А-1619, яка базується на Вінниччині. Після повномасштабного російського вторгнення наш земляк у званні старший солдат на посаді водія-електрика взводу звукометричної розвідки батареї управління та артилерійської розвідки бригади, яка наводить неабиякий страх на окупанта.

2 січня цього року у місті Покровськ Донецької області, виконуючи бойове завдання Ігор Козяревич потрапив у аварію, в результаті якої загинув на місці.

Прощалася громада з Героєм 5 січня

 Читайте також:

Минає рік, як на Бахмутському напрямку зупинилось серце нашого Героя — Олега Беженара

Атакували дронами, крилатими ракетами та «Кинджалами». Наслідки масованого обстрілу України

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (23)
  • Алла Бугрийчук

    Вічна пам'ять ГЕРОЯМ
  • Ирина Остапчук

    Вічна пам'ять Героям 😥
  • Ольга Шостак

    Вічна пам'ять Героям!
  • Світлана Жентімір

    Вічна і світла пам'ять

keyboard_arrow_up