Глуховецька громада у жалобі — на Сумщині загинув Герой Олександр Крапівін

Глуховецька громада у жалобі — на Сумщині загинув Герой Олександр Крапівін
  • У Глуховецьку громаду надійшла сумна звістка про загибель Олександра Крапівіна 
  • Загинув Герой 14 березня 2024 року внаслідок штурмових дій противника поблизу населеного пункту Лугівка Сумської області, під час виконання бойових завдань.
  • Прощатимуться з Воїном сьогодні, 16 березня в селі Білилівка, Бердичівського району, Житомирської області.

Трагічну новину повідомляє староста Непедівського старостинського округу Галина Корніюк на сторінці Глуховецької громади

Про Героя

Народився Олександр Крапівін 7 березня 1982 року в с. Дерганівка , Ружинського району, Житомирської області. З липня 2021 року проживав і був зареєстрований в с. Панасівка Глуховецької селищної ради.

На захист територіальної цілісності та суверенітету України солдат Крапівін вперше став у 2014 році. Олександр протягом майже двох років топтав випалені вогнем дороги Сходу України. За ті важкі бойові будні він отримав статус учасника бойових дій, а згодом — інвалідність ІІІ гр.

Відео дня

Початок повномасштабного вторгнення рашистів в Україну зустрів з непримиренним гнівом у серці і майже відразу добровольцем пішов захищати рідний край. Боєць Крапівін військову службу проходив у складі ВЧ А2772 на посаді майстра-акумуляторника відділення технічного обслуговування та ремонту ремонтного взводу роти матеріально-технічного забезпечення. Але 14 березня 2024 року внаслідок штурмових дій противника поблизу н.п. Лугівка Сумської області, під час виконання бойових завдань, повʼязаних із захистом Батьківщини, виявивши стійкість і героїзм, Олександр загинув смертю Героя.

— Глуховецька селищна рада, її виконавчий комітет та депутатський корпус на чолі із селищним головою Олександром Амонсом, висловлюють найщиріші співчуття сім’ї загиблого, всім рідним і близьким, друзям і побратимам, всьому українському народу з приводу непоправної втрати. Сумуємо разом з усіма у важку годину скорботи. Нехай добрий і світлий спомин про полеглого Героя Олександра Крапівіна назавжди залишиться в нашій пам’яті, а душа його віднайде вічний спокій у Царстві Небесному, де праведні спочивають, — пише Галина Корніюк

Також повідомляють — заупокійна молитва та похорон Героя відбудеться сьогодні, 16 березня в селі Білилівка, Бердичівського району, Житомирської області.

Читайте:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (23)
  • Natalia Krushelnitska

    Царство небесне. Вічна пам'ять Герою.
  • Людмила Коломиец-Яремчук

    Царство небесне. Вічна пам'ять Герою.
  • Алла Ищук

    Вічна пам'ять і шана Герою!
  • Наташа Бишук

    Вічна пам'ять Герою. Щирі співчуття рідним.

keyboard_arrow_up