Волонтери передали нашому відділенню анестезіології та інтенсивної терапії подушки-фіксатори

Волонтери передали нашому відділенню анестезіології та інтенсивної терапії подушки-фіксатори
  • До Козятинської центральної районної лікарні надійшла благодійна допомога для покращення лікування і реабілітації пацієнтів у післяопераційний період.
  • Відділення анестезіології та інтенсивної терапії отримало подушки-фіксатори від благодійної організації Тім.

Про це повідомляє Козятинська ЦРЛ

Тепер «помічницями» медперсоналу лікарні стануть подушки різної форми та призначення: трапецієвідні, півкулі, трикутні, «холми», «кліни», «арки» для позиціонування ніг та рук у положенні лежачи/напівлежачи на спині, на боку тощо. Деякі вироби доповнені ременями для більш надійної фіксації ніг та петлями для зручності догляду за хворими. Подушки використовуватимуться для фіксації кінцівок при травмах чи у післяопераційний період, при заняттях реабілітацією з метою розвантажити хребет, а також при перевертанні пацієнта на бік при лікуванні та профілактиці пролежнів.

Відео дня

Довідково

Волонтери Тім виготовляють функціональні предмети для догляду за хворими самостійно, використовуючи благодійні кошти, і забезпечують БЕЗКОШТОВНО своїми виробами лікарні України та особисто сім’ї, у яких є нерухомі/малорухомі хворі, у тому числі і діти з інвалідністю (за консультацією та допомогою можна звертатися на сторінці Тім  

Читайте також:

Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві

Магнітні бурі у квітні-2024: календар небезпечних дат та як вберегти здоров'я

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Borisovich New

    Під*раси вам НСЗУ вже виділили кошти на ці дрібниці! Для чого або для кого сей безглуздий пафос!??? Де бюджетні кошти курви!???

keyboard_arrow_up