У Козятині працювала виїзна бригада лікарів-онкологів

У Козятині працювала виїзна бригада лікарів-онкологів
  • Лікарі виїзної бригади «Подільського регіонального онкоцентру» проводили прийом на базі Козятинської центральної районної лікарні.
  • Про це повідомляють на сторінці медичного закладу у Фейсбук.
  • Не тільки оглядали пацієнтів, а й прочитали корисну лекцію

На базі Козятинської ЦРЛ працювала виїзна брагада «Подільського регіонального центру онкології». Пацієнтів оглядали отоларинголог-онколог, гінеколог-онколог, хірург (торакальний)-онколог, уролог-онколог. Про це повідомляють на фейсбук-сторінці Козятинської ЦРЛ.

Чергу з пацієнтів сформували сімейні лікарі. Однак консультували також пацієнтів, які прийшли до лікарні без запису.

«В основному це – хворі, що вже були пацієнтами Подільського онкоцентру і повинні пройти планове обстеження для моніторингу та корекції лікування. Таким чином, протягом робочого часу фахівцями-онкологами було проконсультовано декілька десятків пацієнтів», — пишуть на сторінці Козятинської ЦРЛ.

Відео дня

Після завершення прийому лікар-координатор онкологічного центру провів зустрічі з лікарями первинної ланки медицини та лікарями-спеціалістами. Говорили про раннє виявлення онкологічних захворювань, а також співпрацю між онкологами та лікарями громади.

Для медиків Козятинської центральної районно лікарні та Козятинського центру первинної медико-санітарної допомоги провели лекцію на тему стресостійкості та її ефективності у роботі медпрацівників з онкохворими. Її прочитала клінічний психолог Подільського онкологічного центру Наталія Шатайло. 

«Присутні мали можливість отримати рекомендації щодо організації надання психологічної допомоги онкологічним, паліативним хворим та членам їхньої родини, а також з питань профілактики медичного вигорання та особливостей спілкування з пацієнтами», — зазначають на сторінці Козятинської ЦРЛ.

 

Читайте також:

«Лікарі світу» хочуть взятися за ремонт вбиральні і процедурної у Козятинській ЦРЛ

Благодійники з США передали медичне обладнання та ліки до лікарень Козятина

Волонтери передали нашому відділенню анестезіології та інтенсивної терапії подушки-фіксатори

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Галина Тимощук

    А для чого нам це знати? Нам же важливіше  знати  коли які концерти, хто отримав,,нагороду найкращий....'' . А про наше здоров'я - їм не важливо. Вони плюсик поставили, що все відбулося.
  • Марина Собко

    Всі взнали коли вже пройшло.Ну все як завжди.
  • Люда Коновальчук

    Так само не чула
  • Катерина Галицька- Нечепорук

    Коли це було таке повідомлення ніхто ніде не чув

keyboard_arrow_up