«Лікарі світу» хочуть взятися за ремонт вбиральні і процедурної у Козятинській ЦРЛ

«Лікарі світу» хочуть взятися за ремонт вбиральні і процедурної у Козятинській ЦРЛ
  • Волонтери благодійної організації «Лікарі світу» планують провести ремонт у вбиральні та процедурній хірургічного відділення Козятинської центральної районної лікарні.
  • Коли візьмуться за роботи — подробиці у нашій публікації

Благодійна організація «Лікарі світу» співпрацює із Козятинською ЦРЛ із 2023 року. Волонтери цієї організації передавали нашій лікарні дороговартісне обладнання, медичне устаткування, медикаменти та засоби, необхідні для догляду за пацієнтами. А тепер «Лікарі світу» збираються допомогти удосконалити приміщення медичного закладу. Волонтери цієї організації планують провести ремонт у вбиральні та процедурній кімнаті хірургічного відділення. Про це повідомляють на сторінці Козятинської ЦРЛ у Фейсбук.

«Ремонт санвузла планується в рамках реалізації програми по покращенню матеріально-технічної та побутової бази закладів охорони здоров’я у Вінницькій області за ініціативи та фінансування швейцарських донорів, що наразі є головними гуманітарними партнерами організації Ärzte der Welt (Лікарі світу) в Україні», — йдеться у дописі.

Приміщення для майбутнього ремонту волонтери вже оглянули. Після того, як пропозиції погодять у головному офісі благодійної організації «Лікарі світу» у Німеччині, оголосять тендерну процедуру, аби знайти підрядників і закупити потрібні матеріали. Після проведення тендеру почнуть ремонтні роботи, які планують завершити до кінця вересня-початку жовтня — зазначають на сторінці Козятинської ЦРЛ у Фейсбук.

Відео дня

 

Читайте також:

Благодійники з США передали медичне обладнання та ліки до лікарень Козятина

Волонтери передали нашому відділенню анестезіології та інтенсивної терапії подушки-фіксатори

Махнівська сільська рада виділила півмільйона на ремонт КТ-апарату Козятинській ЦРЛ

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up