Козятинська центральна районна лікарня отримала суперапарат за мільйон 700 тисяч гривень

Козятинська центральна районна лікарня отримала суперапарат за мільйон 700 тисяч гривень
  • У жовтні депутати Козятинської міської ради одноголосно погодили виділення коштів для закупівлі новітнього устаткування у ЦРЛ. І ось, у грудні, після проведення відкритої процедури тендеру, ендоскопічний кабінет має обновку —  суперапарат за мільйон 700 тисяч гривень
  • Розпаковка та навчання від інженерів фірми-постачальника відеоскопічної системи відбулася у п’ятницю, 15 грудня. Відсьогодні ж ендоскопічна стійка вже працює

Про це повідомляє Козятинська ЦРЛ

— Нова ендоскопічна стійка швецького виробника BRIGHTFIELD Kommanditbolag дозволяє обстежувати верхні відділи шлунково-кишкового тракту, а саме: стравохід, шлунок, дванадцятипалу кишку на сучасному рівні з використанням новітніх візуальних і цифрових технологій. Прилад забезпечує запис зображення і надзвичайно чітку картинку, яку видає висококласний монітор — пояснює  на сторінці медзакладу лікар-ендоскопіст Володимир Шавлюк.

Також додають —  наявність обладнання саме такого рівня обумовлено у пакетах медичних гарантій Національної служби охорони здоров’я, за якими, власне, і працює лікарня та отримує кошти за надання медичних послуг. Іншими словами, це —  вимога сучасної медицини.

Відео дня

Довідково

За словами Володимира Шавлюка, ендоскопічний кабінет Козятинської ЦРЛ працює дуже інтенсивно. За рік тут виконується біля 1300 ендоскопічних обстежень верхніх відділів шлунково-кишкового тракту та біля 200 колоноскопій (обстеження нижніх відділів ШКТ), тобто близько 1500 діагностик. Відтепер вони виконуватимуться із допомогою сучасної апаратури

 

Розпаковка та навчання від інженерів фірми-постачальника відеоскопічної системи відбулася у п’ятницю, 15 грудня. Відсьогодні ж ендоскопічна стійка вже працює!

У ЦРЛ нагадують — ендоскопічні обстеження у лікарні пацієнти можуть пройти абсолютно безкоштовно при наявності направлення від сімейного чи лікуючого лікаря.

До слова:

  • У Козятинській ЦРЛ запустили роботу кол-центру. Тож тепер аби потрапити на прийом до лікаря вже не обов’язково стояти в черзі в реєстратуру.
  • Опублікували телефони для запису

Читайте також:

Які аналізи можна зробити безкоштовно у сімейній медицині

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up