День донора у Махнівці: заготовили 20 літрів крові

День донора у Махнівці: заготовили 20 літрів крові
  • Сьогодні, 15 серпня  у Махнівці працювали фахівці Вінницького обласного центру служби крові, які забезпечують донорською кров'ю та її препарати медичні заклади — як цивільні, так і військові.

Як повідомляють на сторінці «Здоров'я Махнівської громади» здати кров та врятувати чиєсь життя зголосилось 51 громадянин, які проживають не лише в Махнівській, але і в сусідніх громадах. Заготовили 20 літрів крові.

Сам процес гарно організували, все було дуже фахово, оперативно. Перед здачею крові потенційних донорів ретельно обстежили та зробили необхідні аналізи; де-кому відмовили через проблеми зі здоров'ям, про які громадяни раніше не здогадувались.

Відео дня

— Найщиріша подяка усім громадянам з українською групою крові! Щира подяка медичним працівникам, які не лише організували та забезпечили приїзд донорів, але і самі були великою частоною донорської когорти та долучили до цієї важливої справи членів своїх родин. Дуже дякуємо працівникам дитячого садочка, там донорами став практично увесь колектив. Дякуємо також і жінкам-педагогам школи, хоч їх було лише двоє, але сподіваємось, що наступного разу вони долучать і інших своїх колег, в тому числі «сильної» статі, — йдеться у дописі.

Нагадаємо, більше півсотні самгородчан долучились до надважливої місії із порятунку життя захисників

Читайте:

Як козятинчанам здати кров
 

Відремонтували вбиральню, процедурну кімнату та палату у хірургічному відділенні

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up