Козятинхліб шокує!!!

Козятинхліб шокує!!!

Мешканець Козятина Павел Ковтун написав у себе на сторінці у Фейсбуці: Козятин зліб шокує! Порушені всі стандарти, норми та правила перевезення хліба і це лише маленький фрагмент, насправді таку картину бачу щодня, але нажаль вже кілька разів ніяк не можу застати директора ПАТ Козятинхліб на робочому місті, щоб показати, як їхні робітники перевозять хліб". Ось його відео на цю тему. 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Петр Зацерковний

    Ціє інформації достатньо. щоб,  з огляду неспроможности забеспечувати вимоги санітарних, та епідемологічних норм при реалізацуії продуктів харчування, а також не дотримання технічних норм при експлуатації  транспортних засобів, підриємство "Козятинхліб" Ліквідувати  з передачею його  основних засобів у власність дерхави Україна. ОЦЕ РЕФОРМИ, а простіше слід  говорити:  НАВЕДЕННЯ ЕЛЕМЕНТАРНОГО ПОЛРЯДКУ!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:08 38 років Чорнобилю: Кордишівська бібліотека провела захід з вшанування пам'яті photo_camera 09:05 На будинку, де жив славний воїн Мар’ян Шеремет, відкрили меморіальну дошку 09:00 Слідкуйте за природою та не брешіть: історія, традиції та прикмети 27 квітня 19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up