Ваш роман приречений...

Ваш роман приречений...

8 ознак, що ви зв'язалися не з тією людиною

Вступаючи в нові стосунки і піддавшись вируючій у голові мішанині з почуттів і гормонів, можна і не помітити, що стосунки ці навряд чи обіцяють хоч якісь перспективи. Щоб уникнути зайвих страждань, обговоримо, які тривожні сигнали можуть вказувати на те, що новий роман триватиме недовго.

Усе дуже ідеально

Вам щоранку говорять, як ви прекрасні, регулярно водять на побачення, обсипають компліментами і завалюють подарунками. Звучить непогано, але і тут можуть бути підводні камені. Можливо, у людини на ваш рахунок є корисливі плани, або вона одна з тих, хто швидко захоплюється, але потім моментально втрачає інтерес. Іноді така поведінка вказує, що у партнера може бути й інша, настільки ж ідеальна пара, і він не зацікавлений, щоб вони перетиналися між собою.

Відео дня

Ви не проводите разом вихідні

Тут і говорити нічого: вечір п'ятниці і вихідні — час для побачень. Це не означає, що у людей не може бути інших справ і планів, але якщо на зорі стосунків ви регулярно проводите ці дні порізно, то як мінімум один з вас у зустрічах не дуже й зацікавлений. Може, вам тільки здалося, що ви зустрічаєтеся?

 

Партнер не готовий до вас приїжджати

Деякі чоловіки готові проїхати сотню кілометрів, щоб потрапити на матч улюбленої футбольної команди. Для них не складе труднощів пройти довгий шлях, щоб побачитися з коханою дівчиною. Але якщо дівчина готова приїжджати до улюбленого хоч кожні вихідні, а він постійно знаходить приводи, щоб не робити цього, то ці стосунки навряд чи виявляться з серії "довго і щасливо". Чоловіки люблять дівчат, яких не так то й просто отримати. Станьте такою. Нехай відвідує вас сам.

Не знайомлять із друзями та сім'єю

Коли люди стають досить близькі в стосунках, прийнято знайомити їх з друзями і членами сім'ї. Необов'язково влаштовувати званий обід на честь цієї події, але чому б не провести разом вечір? Якщо людина не поспішає представити вас своїм близьким, можливо, їй здається, що в цьому немає необхідності, або, що ви занадто дивні, щоб виводити вас в люди. Але це вже, вибачте, ваша вина.

Не називають своїм хлопцем  чи дівчиною

Багатьох приводять до сказу ласкаві клички, які парочки люблять давати одне одному. Однак в деякому сенсі стати "зайчиком" і "котиком" — досить цінно, адже наявність "найменування" може говорити про те, що людина вірить у продовження ваших стосунків і бачить їх в майбутньому. Це чудова новина, а щодо ніжної "кликухи" завжди можна домовитися. Якщо в присутності друзів або сторонніх людей вас не згадують, як свого хлопця або дівчину, то це привід задуматися.

Не дарують романтичних подарунків

Люди, які мають намір будувати з вами серйозні стосунки, ніколи не забудуть, що у вас день народження і не будуть "дуже зайняті", щоб ніяк вас не привітати. Подарунок у такому випадку може стати хорошим індикатором ставлення до вас. Ніхто не говорить, що презент неодмінно повинен бути дорогим, щоб потім хвалитися перед подругами — можна і з мінімальними витратами проявити винахідливість і фантазію.

Іменні тату

Якщо людина після кількох тижнів знайомства готова зробити тату з вашим ім'ям або просить про те ж вас, можливо, вона занадто легковажно ставиться і до вас, і до життя в цілому. Наскільки просто йому зробити тату з чиїмось ім'ям, будучи впевненим, що це на все життя, настільки ж легко йому буде полетіти від вас після перших труднощів. Тату можна звести, а можна і залишити — з'явиться забавна історія, якою можна буде розважати всіх наступних коханих. Але чи хочете ви так залишитися непорозумінням на чиємусь випадковому тілі?

Не додають у друзі соцмережах

Навіть якщо людина запевняє, що не користується соціальними мережами і заходить туди раз на півроку, вам з партнером все одно не завадить бути одне в одного в списку друзів.

Якщо людина почне вести подвійне життя, перше, що вона спробує зробити -— приховати від вас всі свої активності і листування в інтернеті. Люди, яким нема чого приховувати, не ставлять паролів на телефон, не чистять історію і не виходять зі своїх акаунтів.




 

Матеріал підготовлено за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety . Матеріал відображає позицію авторів і не обов’язково відображає позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу».

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:51 Клуб ТАКО привезли з чемпіонату України 2 золота, срібло та 5 бронзових нагород 19:49 Більше десяти днів у Глухівцях не буде газу. Перелік вулиць та будинків 17:26 Жалоба: під час бойового завдання загинув Герой Сергій Черній 16:57 Цей тиждень погоду визначатиме антициклон — буде тепло та сонячно play_circle_filled Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 15:08 Захисник з Козятина Олександр Печевистий отримав «Золотий хрест» 13:08 У нашому ЦНАПі запровадили онлайн-запис в електронну чергу на послуги Сервісного центру МВС 12:17 На території ліцею №1 імені Шевченка висадили сакури 11:00 Кліщі атакують. Як уберегти домашніх улюбленців 10:55 Малий бізнес в Україні: який бізнес найприбутковіший в Україні (Новини компаній) 10:02 На обласних «Подільських зорях» козятинські студенти здобули Гран-прі та Дипломи І ступенів 09:14 Воїн Олександр Петлінський з Бродецького став першим «Почесним громадянин Якушинецької громади» 08:20 Автотроща на залізничному переїзді: водій загинув, пасажирка — у реанімації
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up