З Літина наші дівчата привезли срібні нагороди, у чемпіонаті хлопців півфінали

З Літина наші дівчата привезли срібні нагороди, у чемпіонаті хлопців півфінали
  • В неділю, 5 лютого в Калинівці проходив третій етап чемпіонату Вінницької області з футзалу серед юнаків 2010–2011 року.
  • В турнірі брали участь 4-и команди які за жеребом утворили Калинівську групу.
  • Хто пробився до 4-го етапу, а хто припинив змагання за трофей у нашій розповіді

Як проходили змагання в Калинівці, ми попросили прокоментувати тренера «Колос» Махнівка Миколи Бабюка. Він каже:

— А що коментувати, завдання виконали, всіх прихильників нашої команди можу привітати із виходом команди до півфінальної стадії. В Калинівці було 4 команди. «Авангард» Калинівка, «Темп» Вінниця, ми, та «Олімпік» Вороновиця. До слідуючого раунду пройшли ми і «Олімпік». В першій грі турніру «Колос» Махнівка зустрілася з «Олімпіком»з Вороновиці. Гра виявилась дуже цікавою. Ми першими забили та суперник проявив характер і зрівняв рахунок. Тож гра завершилась у нічию 1:1. Щоб вирішити завдання мінімум і не залежати від результату останньої гри ми настроїлися на наступну гру з командою «Темп» Вінниця, адже на третьому етапі змагань розраховувати на слабкого суперника не доводиться тому, що слабкі команди вже відсіяні. 

Відео дня

До кожної гри, за словами тренера, наші спортсмени підходять відповідально. Спочатку треба вирішити питання виходу в наступний тур, а коли результат досягнуто, то в останній грі можна поекспериментувати складом.

—  Це діти, у них у всіх горять очі грати, особливо, у молодших за віком гравців. — продовжує Микола Бабюк. —  «Темп» ми перемогли з рахунком 2:0 і таким чином вирішили питання виходу в наступне коло змагань. Остання гра з «Авангардом» хоч турнірного значення не мала, ми хотіли показати красивий футбол. Гарний футбол в цій грі ми показали та в завершальній стадії атаки не скористалися хорошими моментами для взяття воріт. Так іноді буває в футболі коли є результат, граєш в своє задоволення то гра є, а результату немає. Ми поступилися «Авангарду» з рахунком 2:3 хоча по грі вели 1:0 був рахунок 2:2 та під кінець зустрічі поступилися. Грою команди, я задоволений, а от з реалізацією гольових моментів —  ні. Головне завдання ми виконали, а над покращенням реалізації гольових моментів треба працювати, адже кожен з цих 11–12 річних хлопців мріють про своє місце у професійному футболі. 

— Може у когось з цих хлопчиків буде велике спортивне майбутнє, — додва Микола Бабюк, тренер за плечима якого, робота з жіночою командою майстрів Махнівського «Колоса»

Ще ми запитали у тренера чого вони чекають від четвертого туру і від першості Вінницької ВТО ВФСТ «Колос» з футзалу серед дівчат 2010–2011 р.н.

— Ми завжди настроєні на максимальний результат, але ж точно такі ставлять завдання наші суперники. В четвертому раунді ми будем мірятися силами з такими сильними командами, як Вінницька «Нива», ДЮСШ Липовець, та ДЮСШ Жмеринка. Всі відповіді ми отримаємо на спортивному майданчику. Дівчата грають 9 лютого в Літині, а хлопчики 12 лютого будуть приймати своїх суперників у рідних стінах. Ми настроєні як можна далі пройти сходинками чемпіонату та здобути призове місце в змаганні дівчат сказав на завершення нашої розмови тренер дитячих команд «Колоса»

Сказав тренер, як у води дивився. З Літина наші землячки привезли у Махнівку срібні нагороди першості Вінницької ВТО ВФСТ КОЛОС

Читайте також:

Минулі вихідні стали врожайними для спортсменів Козятинщини

Вінницький «Яско» на турнірі у Львові став срібним призером Всеукраїнського турніру

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Галина Пастощук

    Молодці

keyboard_arrow_up