Вінницький «Яско» на турнірі у Львові став срібним призером Всеукраїнського турніру

Вінницький «Яско» на турнірі у Львові став срібним призером Всеукраїнського турніру
  • Під час Різдвяно-Новорічних свят У місті левів відбувся ХІХ Всеукраїнський турнір з футзалу «Lviv Open Cup» 2023. В змаганнях взяли участь найкращі аматорські колективи Києва, Вінниці, Черкас, Львова.
  • Вони були розділені на ІІ групи «Ліги Брендів». Команди, які в групі посіли 1–2 місце в подальшому змагалися в «золотому дивізіоні команди, які зайняли 3–4 місце боролися за першість у срібному

Проходили змагання 7–8 січня у одному з найкращих залів міста Львова палацу спорту «Галичина». До речі, він є базовим майданчиком для проведення чемпіонатів міста Львова та області. Наших земляків на цих змаганнях представляли клуб «Яско» та «Автофішка» з Вінниці. Вони разом з командами «Галицька здоба» Львів та «Нові імена» Львів склали групу «А». За ФК «Яско» виступали двоє футболістів, які грали до розвалу в Козятині футболу за Козятинський «Моноліт». Тому козятинські любителі футболу бажали перемоги на турнірі Владу Степанюку та Олексію Максименку з ФК «Яско»

В групі «В» змагалися «TEAMFOOTBALL» (Львів), «Майфон» (Черкаси), «Київтеплоенерго» (Київ) та «Мрія» смт (Шкло) Львівська область

Першими на спортивний манеж вийли учасники групи «В» «Тім футбол» та «Майфон». В цьому рівному за грою матчі переможця не було виявлено, гра закінчилася з нулями на табло.

Відео дня

Гра за номером 2 була також між командами групи «В» «Київтеплоенерго»— «Мрія» Рахунок гри 1:9 на користь команди з Львівщини.

Далі в боротьбу за вихід до золотого дивізіону розпочали команди групи «А». На спортивний майданчик вийшли «Галицька здоба» та «Автофішка» (Вінниця). В цій грі автомобілісти Вінниччини мінімально поступилися кулінарам зі (Львова), а Вінницький «Яско» зіграв бойову нічию з командою «Нові імена» (Львів) з рахунком 2:2 Після цієї гри поновилися ігри в групі «В» «Мрія» поступилася з рахунком 0:4 «Тім футбол», а «Майфон» не залишили шансів на вихід з групи столичним енергетикам рахунок зустрічі 10:1 на користь черкащан.

В другому заході групі «А» були зіграні двоє дербі. Спочатку на спортивний майданчик вийшли команди зі Львова. «Галицька здоба» з рахунком 3:2 перемогла команду «Нові імена» У вінницькому дербі на гол від «Автофішки» лідер вінницького аматорського футболу ФК «Яско» відповіли 2-ма забитими м’ячами тож 2:1 на користь «Яско».

В останніх 2-х іграх групи «В» спочатку «Тім футбол» познущався над енергетиками з (Києва) 14:1 а Черкащани з рахунком 6:3 перемогли «Мрію»

В групі «А» в заключних іграх львівські кулінари поступилися «Яско» з рахунком 1:3, а «Автофішка» з таким же рахунком поступилася команді «Нові імена»

До півфіналу «золотого дивізіону пробилися Яско» «Тім футбол» «Майфон» та «Галицька здоба» В срібному дивізіоні зійшлися «Автофішка» «Мрія» «Київтеплоенерго» та «Нові імена».

8-го січня, спочатку проходили ігри в срібному дивізіоні, а потім півфінальні зустрічі і поєдинки за медалі. В першому півфіналі «ЯСКО» помірявся силами із «Майфоном» (Черкаси) і переміг свого суперника з рахунком 3:0. У фіналі наші земляки поступилися TEAMFOOTBALL (Львів) з рахунком 1:3

В боротьбі за бронзу зустрічалися «Майфон» (Черкаси) та «Галицька здоба» перемогли кондитери з рахунком 4:1.

Отже «Тім футбол» чемпіон ХІХ Всеукраїнського турніру з футзалу серед аматорів «LVIV OPEN CUP 2023». «Яско» срібний призер, у  «Галицької здоби» бронзові нагороди і «Майфон» (Черкаси) замкнув четвірку найкращих команд «золотого» дивізіону

Читайте також:

Щоб стати профі у футболі, треба в ранньому віці грати за дорослими правилами

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up