Минулі вихідні стали врожайними для спортсменів Козятинщини

Минулі вихідні стали врожайними для спортсменів Козятинщини
Кубок Самгородка з волейболу
  • В ці дні футболісти, волейболісти, та гімнастки прославляли Козятинський край на спортивних аренах Бердичева, Хмільника і рідного краю. Наш «Локомотив» здобув в 4-у турі зимового чемпіонату Бердичівщини чергову перемогу і в неділю, 29 січня, зіграв внічию.
  • Гравці «Левів», «Променя» та «Колоса» створили бойову команду для чемпіонату області, а юні грації здобули звання.

Почнемо з Козятинського «Локомотива».  Футболісти цієї суботи та неділі взяли участь  в іграх 4-го та 5-го туру зимової першості Бердичівщини, який проходить в січні та проходитиме в лютому цього року. Крім нашого «Локомотива» в іграх беруть участь ще 5 команд Бердичева. Вони у форматі 8+1 проводять турнір у 2 кола. Наші земляки в 4-у турі з рахунком 3:1 перемогли Бердичівський «Вортех» і зіграли внічию 4:4 з SWS. 

З трьома перемогами, нічиєю та однією поразкою наші земляки ділять 2–3 місце в турнірній таблиці. У трьох попередніх турах команда міста залізничників здобула перемоги над «Прайтом» 0:5 та командою «БЛІСП» 1:5 і поступилася з рахунком 1:0 лідеру першості «Адреналіну». 

Відео дня

«Колос» (Махнівка), посилений гравцями Козятинських «Левів» та ДЮСШ Глухівці виступають в чемпіонаті Вінницької області серед юнаків 2010–2011 р.н. з футзалу. Вони проводили ігри 2-го туру у Хмільнику. Перший тур чемпіонату також грали у Хмільнику і він був ознайомчим. Всі, команди які брали участь, пройшли до 2-го туру. З другого туру вже передбачений «третій зайвий». Команда, яка займе в турі третє місце, припинить змагання за трофей.

Як розповів нам тренер ДЮСШ «Колос» Глухівці-Махнівка Микола Бабюк, в першому турі, який проходив 21 січня, ми мірялися силами з ДЮСШ Хмільник та з «Десною» зі Стрижавської громади. З господарями майданчика ми зіграли внічию 0:0, а «Десну» перемогли з рахунком 12:1. В другому турі волею жереба за регіональним принципом ми знов зустрілися з командою Хмільника. Після першого туру ми розібрали гру суперника, бачили їхні слабкі та сильні сторони. В грі 2-го туру вели в рахунку 3:0 та за дитячою логікою, коли рахунок 3:0, то це вже перемога. Команда Хмільника — дуже сильний суперник, швидко покарала нас за тимчасову розслабленість, змінивши рахунок 3:0 на 3:2. В заключні хвилини матчу ми діяли більш зібрано і ще відзначилися одним голом. Тож перемога за нами з рахунком 4:2. В другій грі туру ми зустрічалися з командою «ВінСмарт» (Вінниця) і перемогли їх з рахунком 3:1 та пробилися до третього туру з першого місця.

Користуючись нагодою хочу висловити подяку тренерам ДЮСШ Глухівці Олександру Козюку і Сергію Ковалю та тренеру «Левів» Руслану Гуменюку за тренерську співпрацю.

То ковід, зараз війна, одні гравці від нас поїхали, інші приїхали до нас. Тренувальний процес трохи збився. Завдяки такій співпраці ми маємо дві повноцінні п’ятірки для гри чемпіонату області. Самі діти скучили за футболом і я вдячний їм за працездатність на полі. Гравці ДЮСШ Глухівці та «Леви» швидко знайшли розуміння на майданчику з гравцями «Колоса». Футболісти краще розвиваються у боєздатному колективі, адже кожному з них є на кого рівнятися. Куди поїдемо на ігри 3-го туру буде відомо в понеділок, 30 січня, — сказав наостанок нашої розмови досвідчений тактик футболу тренер Микола Бабюк.

В Самгородку пройшов «Кубок Самгородоцької громади» з волейболу. Цей благодійний турнір зібрав команди Самгородоцької ТГ. Зустрічалися команди Самгородка, волейболісти Вівсяників та Зозулинець. Волейболісти Зозулинець стали переможцями. Майстри м’яча і сітки з Вівсяників отримали срібні нагороди та грамоти і кубок за 2-ге місце. Бронзовими призерами стала команда господарів змагань.

Окрасою дня суботи були змагання з відкритої першість КДЮСШ з художньої гімнастики. До нас приїхали юні грації з м.Вінниці. Вони представляли МДЮСШ 1, спортивні клуби «Золотий лев», «Вікторія» та «Гармонія». Вік учасниць змагань був різний, наймолодшим було по три роки, а найстаршим по 14–15 років.

Після закінчення змагань, тренер Козятинської дитячо-юнацької спортивної школи з художньої гімнастики Лариса Чернишенко вручила посвідчення про присвоєння І дорослого розряду Валерії Гливук та присвоєння звання КМС (кандидат майстра спорту)  Аліні Бездушній.

Читайте також:

Із Кубка Поділля та чемпіонату України наші легкоатлети привезли шість медалей

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up