Козятинські спортсмени Анна Шарун та Вадим Антонюк підняли Олімпійський прапор

Козятинські спортсмени Анна Шарун та Вадим Антонюк підняли Олімпійський прапор
  • У понеділок, 15 січня на центральній площі міста відбулась Всеукраїнська церемонія «Свято Олімпійського прапора» з нагоди участі команди України у IV зимових юнацьких Олімпійських іграх 2024 року у Канвондо (Республіка Корея).
  • Право підняття прапора надали спортсменам-вихованцям Козятинської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Анні Шарун Анні, яка стала переможницею у 25-х міжнародних змаганнях зі стрибків у висоту «Меморіал Олексія  Дем’янюка» та Вадиму Антонюку —  переможцю всеукраїнських змагань з двоборства.

Як повідомляє «Молодь та спорт Козятинської територіальної громади», на церемонії були присутні працівники відділів та управлінь міської ради, юні спортсмени, учні та працівники закладів освіти громади.

Під час проведення церемонії гості заслуховували Гімн України та Олімпійський Гімн.

З привітальним словом звернулась директор Козятинської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Людмила Володовська.

Відео дня

Слід додати, днями у Львові відбулись 25-ті міжнародні змагання зі стрибків у висоту «Меморіал Олексія Дем'янюка». За перемогу змагалася і козятинчанка Анна Шарун. Спортсменка, вихованка Володимира Галицького впевнено виборола перше місце у віковій групі 2009-10 років народження.

Читайте також:

«Легіон» йде за чемпіонським графіком

Ми проводимо турніри, щоб дітей забрати від комп’ютерів, а дорослим забезпечити добрий настрій

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up