Ми проводимо турніри, щоб дітей забрати від комп’ютерів, а дорослим забезпечити добрий настрій

Ми проводимо турніри, щоб дітей забрати від комп’ютерів, а дорослим забезпечити добрий настрій
  • В середу 10 січня в актовій залі Козятинського міського територіального центру соціального обслуговування пройшов шаховий турнір шахового клубу.
  • Кожної середи тут сідають за шахові дошки люди поважного віку, ветерани спорту та козятинчани з обмеженими можливостями.
  • Всіх їх об’єднує любов до шахів

 Об’єднують всі ці групи людей керівництво терцентру та голова шахової федерації Олександр Іонов. На одній із зустрічей він сказав наступне. Гра в шахи це перш за все розвиток мозку. У людини він досягає свого піку до 25 років, а підлітковий вік від 11-ти до 19-ти років і це найважливіший період розвитку мозку дитини. Як м’язи людини втрачають силу, коли не отримують фізичних навантажень, так і відсутність мислення веде до втрати потужностей мозку в будь, якому віці. Саме гра в шахи допомагає нам боротися з віковими змінами мозку: Це і є причини, через які нам варто регулярно грати в шахи.Тому запрошую всіх до територіального центру соціального обслуговування щосереди з 13-ї до 16-ї години сказав голова федерації шахів Олександр Іонов.

—. Шахи — це дуже цікава, захоплююча і корисна гра, яка розвиває логічне та аналітичне, творче і абстрактне мислення. Розібравшись в шахах, вам вдасться отримувати від них максимум задоволення.

Відео дня

Адже зустрічі шахістів в нашому терцентрі проходять у дружній та теплій атмосфері. Всі присутні отримують безцінний досвід гри у шахи та шашки, задоволення, гарний настрій та багато позитивних емоцій

Шахи — це надзвичайний і захоплюючий світ Прийдіть, спробуйте пограти в шахи та шашки — побачте все на власні очі наголосили у терцентрі соціального обслуговування

Вдалося нам поспілкуватися із самими учасниками шахових зустрічей і турнірів. Вони, кажуть що змагання за шаховими дошками вони проводять в центрі дитячо-юнацької творчості і в територіальному центрі соціального обслуговування з основною метою. У ЦДЮТі ми відкрили шахову школу, щоб навчити дітей грати в шахи, і як можна, більше дітей забрати від комп’ютерів. В терцентрі проводимо змагання і турніри, щоб підняти настрій людям солідного віку, ветеранам спорту, клієнтам центру соціального обслуговування та жителям нашого міста з обмеженими можливостями.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up