«Легіон» йде за чемпіонським графіком

«Легіон» йде за чемпіонським графіком
  • Минулої неділі відновився чемпіонат Вінницького району з футзалу. Перерва в чемпіонаті була викликана Різдвяно-новорічними святами.
  • В грі 7-го туру наш «Легіон» зустрічався з «Нивою» із Стрижавки.
  • Саме гра цих команд була центральним матчем звітного туру, адже зустрічалися головні претенденти на найвищі нагороди.

З перших хвилин матчу «Легіон» взяв гру під свій контроль. Футболісти з Козятина більшу частину ігрового часу володіли м’ячем та загрожували супернику ударами по воротах з ближніх і дальніх дистанцій. За такого малюнку гри любителі футболу кажуть, що гол назріває

Вони в своїх прогнозах рідко помиляються.

На 5-й хвилині поєдинку Олександр Козюк відзначився красивим забитим м’ячем. Через 10 хвилин легіонівець Дмитро Козир подвоїв рахунок. Повівши в рахунку 2:0 гравці «Легіона» стали грати в своє задоволення. Іноді навіть марнували нагоди, щоб збільшити рахунок. При такій грі нерідко спрацьовує футбольне правило «не забиваєш сам, то заб’ють тобі». Так і сталось на 20-й хвилині Владислав Загробський скоротив відставання в рахунку до мінімуму. За рахунку 2:1 команди пішли на відпочинок.

Відео дня

Початок другого тайму був копією початку гри тільки з тією різницею, що проводив «Легіон» атаки вже на інші ворота.

На 25 хвилині за «Легіон» забив Діма Кобернюк. Через 6 хвилин відзначився Олександр Козюк. А з 32 по 37-у хвилини гри Дмитро з Олександром забивали по черзі довівши рахунок зустрічі до 7:1

Тільки це був не остаточний рахунок. За хвилину до кінця матчу гравець «Ниви» на хет-трик Олександра Козюка, Дмитра Кобернюка та голу Дмитра Козира дублем відзначився Владислав Загробський. Тож 7:2 переконлива перемога «Легіона»

Щодо інших матчів туру, то цікавою була гра між ФК «Лука» та ФК «Турбів». Якби мелешківці у «Турбова» виграли, то вони відставали від лідера чемпіонату на 2 очка і випереджали найближчого переслідувача «Зарю» на 5 очок. «Турбів» переміг і тепер ФК «Лука» відстає на 5 очок від «Легіона». На третьому місці з 15 очками розташувався ФК «Турбів».

«Легіон» йде без втрат і має в своєму активі 21 очко після 7-ми турів. Загострюється боротьба за призові позиції, На трійку лідерів є яскраво виражених шість претендентів, яких розділяє всього 4 пункти.






 






 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up