Каратист «Панди» Кирило Болодурін — бронзовий призер Чемпіонату області

Каратист «Панди» Кирило Болодурін — бронзовий призер Чемпіонату області
  • Козятинчани продовжують прославляти наше місто на різноманітних спортивних напрямках, серед яких і  карате.
  • Так, днями у місті Калинівці відбувся відкритий чемпіонаті Вінницької області з Макотокай карате (WKMO) у розділі «Контакт куміте» серед хлопців та дівчат.

Слід зауважити, що в Макотокай карате використовується елементи боротьби та ударна техніка. На чемпіонаті були присутні команди з Києва, Одеси, Вінниці та Вінницької області. Спортивну честь Козятина представляв вихованець Козятинського районного спортивного клубу «Панда», учень третього ліцею Кіріл Болодурін. Під пильним наставництвом свого тренера Віталія Гунько, у своїй віковій та ваговій категорії каратист посів почесне третє місце і увійшов у трійку призерів.

За словами тренера Кирила Віталія, це його не перші змагання. 10-річний хлопець займається у спортивному клубі «Панда» близько трьох років. У 2021 році став Чемпіоном Житомирської області, перспективний та впевнений в собі спортсмен. А ще тренер додав — Кіріл займався з Героєм України Богданом Іщуком, який був для нього прикладом мужності, витривалості та стійкості.

Відео дня

— Герой України Богдан Іщук в Козятинському районному спортивному клубі «Панда» займався більше 5 років, — додають тренери Дмитро Бондарець та Віталій Гунько. — Неодноразово приймав участь у відкритих чемпіонатах Вінницької області, був чемпіоном Вінницької області. Приймав участь у чемпіонаті України. Хоч і програв Чемпіону Європи, але показав при цьому силу та витримку, він був справжнім бійцем. Виїжджав на тренувальні збори Кіокушинкай карате до міста Вінниці, проходив тестування здобув 4-кю (зелений пояс).

Наразі вихованці «Панди» продовжують підготовку до наступних змагань, аби здобувати нові перемоги. Побажаємо їм успіху!

Читайте також:

Козятинські каратисти зі Львова привезли дев'ять медалей. Імена переможців

«Легіон» — це не просто команда, це відродження в Козятині футболу

У Залізничному училищі пройшов захід пам’яті Богдана Іщука

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

keyboard_arrow_up