Сильна спека, дуже висока пожежна небезпека: оновлений прогноз погоди до кінця тижня

Сильна спека, дуже висока пожежна небезпека: оновлений прогноз погоди до кінця тижня
  • Спека в Україні триватиме довго, вона охопить практично всю нашу територію.
  • Максимальна температура повітря досягатиме +30+39 градусів, місцями до +40 і вище.

— Коли відчутне послаблення —- поки не видно, за межами ймовірного прогнозу, і цей тиждень, і наступний. Найскладнішою буде синоптична ситуація на півдні, сході та в більшості центральних областей України — найсильніша спека, дуже висока пожежна небезпека, — пише синоптик Наталка Діденко

Про погоду на Вінниччині

Синоптики Вінницького обласного центру гідрометеорології опублікували прогноз погоди з вівторка по п'ятницю, 9-12 липня по Вінницькій області та м. Вінниця.

За їхніми даними, з вівторка по п'ятницю на погоду Вінниччини буде впливати поле високого тиску. У ці дні слід очікувати продовження сухої, спекотної погоди .

Відео дня
  • Температура вночі 17-22º, у вівторок вдень 29-34, у інші дні поступове підвищення температури до 35-39º, у зв'язку з поширенням тропічного повітря з північних районів Африки.

Нами була виписана на 10-15 липня оперативна інформація про ускладнення погодних умов на сильну спеку. Будьте обачні під прямими сонячними променями. 9-11 липня на території області прогнозується надзвичайна 5 класу пожежна небезпека.

Читайте:

Як безпечно зберігати їжу під час відключень електроенергії? Інфографіка

Воду здали на аналіз. Чи кидали у криницю пральний порошок — ніхто не бачив

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up