«Чудове аномальне тепло» омине Вінниччину. Що чекати від погоди 5 грудня?

«Чудове аномальне тепло» омине Вінниччину. Що чекати від погоди 5 грудня?

За прогнозами синоптиків у місті цього дня буде хмарно та холодно. Детальніше про погоду дізнавайтеся у матеріалі.  

У Козятині протягом усього дня буде стояти хмарна погода. Ранковий дощ зі снігом вдень зміниться снігом, який повинен закінчитися до настання вечора.

Максимальна температура цього дня 0. Мінімальна -1.

— Тиждень пішов і пішла нова погода. А точніше, нічого особливо нового не очікується. Сірість, висока вологість, чи сніг, чи дощ, невеликий "мінус" вночі, невеликий "плюс" вдень. Хіба що завтра чудове аномальне теплО залишить наші Південь та Схід. 5 грудня в Україні скрізь протягом дня 0+5 градусів. Сніг та мокрий сніг пройдуть на Заході та Півночі, на Півдні, у Центрі та на Сході - без істотних опадів. Але ймовірні тумани, які суттєво знижуватимуть видимість. Холодно та вогко, у кінці тижня очікується потепління, але з дощами та вітром, — пише у фейсбук синоптик Наталка Діденко.
 

Відео дня

Народний прогноз погоди: 5 грудня вшановується пам'ять святого Прокопія. На цей день в народі існувало безліч приказок, і пов'язані вони були зі становленням санного шляху: «Прокоп по снігу ступає - дорогу копає", "Прийшов Прокіп - розрив замет", "Прокіп доріжку прокопає, а Катерина (7 грудня) укатає». В цей день заглядали і в пташині гнізда: якщо в них багато пуху, сухої трави і соломи - пернаті передчувають холодну зиму.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up