Зозулинчани виготовили близько 600 банок м’ясних і рибних консервів захисникам до зимових свят

Зозулинчани виготовили близько 600 банок м’ясних і рибних консервів захисникам до зимових свят
  • Жителі Зозулинецького старостинського округу знову об’єдналися задля допомоги нашим Захисникам та виготовили близько 600 банок м’ясних і рибних консервів, які будуть доставлені до Різдвяно - Новорічних свят місцевими волонтерами нашим військовим.

— У складні для країни часи кожен з нас намагається пришвидшити день Перемоги. Хтось вступив до ЗСУ або територіальної оборони, хтось перерахував кошти на рахунок Армії, хтось плете маскувальні сітки, або готує обіди і провізію. — повідомляє Самгородок Наш

Як пишуть, сировину для виробництва консервованих виробів надали: Валерій Ліневич, Микола Сеніченко, Олександр Поліщук, Марк Кирлюк, Віталій Чамор та Володимир Гуменюк.

Відео дня

У виготовлені консерви допомагали місцеві жителі, а саме: Зоя Старинщук, Петро та Євгенія Паращуки, Валентина та Юрій Дишлюки, Тетяна та Руслан Кравці, Світлана Клоноз, Лідія Ковальчук, Зоя Макодзеб, Оксана Кривунець, Тетяна Ковальська, Валентина Слєба, Людмила Дзигар, Ірина Зегря, Олена Юхимець, Галина Ладнюк, Світлана Лісова, Наталя Дишлюк, Михайло Магдич.

— Щиро дякуємо усім небайдужим, хто в такі важкі часи надав посильну допомогу нашим захисникам. Окрема подяка тим хто взяв на себе виготовлення тушонок.

Читайте також:

Більшість українців вважають, що під час війни потрібно себе обмежувати. А ви як думаєте?

Допомагаючи ЗСУ діти не усвідомлюють, що вони пишуть історію України

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up