Знову горіли тюки. Цього разу у Кордишівці

Знову горіли тюки. Цього разу у Кордишівці
  • Минулої доби на Вінниччині зафіксували 20 пожеж, з них 17 на відкритій території.
  • Рятувальники Вінницького, Гайсинського, Жмеринського, Хмільницького, Могилів-Подільського районів та м. Вінниці гасили пожежі, що виникли у природних екосистемах на загальній площі понад 7 га.
  • Горіло і у Кордишівці Козятинської громади

— Не зважаючи на постійну профілактичну роботу рятувальників Вінниччини з жителями областями, щодо спалювання сухої рослинності, громадяни й надалі нехтують правилами пожежної безпеки та цим не лише додають роботи бійцям ДСНС, а й шкодять довкіллю, —  пишуть рятувальники Вінниччини

Зокрема, пізнього вечора, козятинські рятувальники ліквідували загоряння тюків соломи в с. Кордишівка. Причину, що призвела до виникнення пожежі, наразі встановлюють фахівці ДСНС.

Відео дня

Рятувальники нагадують, що пожежі на відкритих територіях можуть спричинити поширення вогню на житлові будинки та розташовані поруч споруди, знищити родючий шар ґрунту, а також призвести до загибелі тварин та навіть людських жертв.

— Будьте обережні із джерелами відкритого вогню, сірниками та недопалками на відкритих територіях, не провокуйте пожежі в екосистемах Вінниччини.

Нагадаємо, наприкінці березня, близько 700 тюків у Йосипівці підпалив місцевий мешканець. Йому за це «світить» до 10 років тюрми

Читайте також:

Горів сінник, тюки, суха трава та сміття і ледь не згоріли три будинки

На Козятинщині на паліїв сухої трави «полює» дрон

У Пиківцях рятувальники застерігали не палити суху траву та дроном шукали порушників

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Женьок

    ЦІКАВО що цього разу мусора придумають? На кого повішають провину

keyboard_arrow_up