Близько 700 тюків у Йосипівці підпалив місцевий мешканець. Йому за це «світить» до 10 років тюрми

Близько 700 тюків у Йосипівці підпалив місцевий мешканець. Йому за це «світить» до 10 років тюрми
  • Нагадаємо, вечір суботи, 23 березня для Самгородоцької громади був неспокійний. У Йосипівці на одному із місцевих підприємств спалахнула масштабна пожежа
  • Поліція розшукала того, хто підпалив солому. Ним виявився 26-річний місцевий житель, якого кілька років тому звільнили з цього підприємства, а нещодавно він спробував сюди працевлаштуватись ще раз. Йому відмовили.

Повідомлення про пожежу на території підприємства у Самгородській громаді до поліції надійшло 23 березня. Вогонь знищив п’ять скирт соломи, в яких знаходилось близько 700 тюків. Суму шкоди, яку своїми діями завдав зловмисник, ще встановлюють.

Відео дня

Після проведення на місці події необхідних першочергових слідчих дій працівники поліції знайшли докази того, що пожежа спалахнула не випадково. Відразу оперативники Відділення поліції №2 Хмільницького районного відділу поліції почали працювати над встановленням причетних до злочину осіб. 

В поле зору працівників поліції потрапив 26-річний місцевий житель.

— Чоловіка кілька років тому звільнили з цього підприємства, а нещодавно він спробував сюди працевлаштуватись ще раз, і йому відмовили. Причетність до злочину зловмисник не заперечував, і під час проведення з ним слідчих дій зізнався у вчиненому.

За цим фактом розслідується провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна). Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі.

Читайте також:

Вдарив сусіда ножем у шию: моторошний замах на вбивство стався у нашому районі

«Надув» 2,5 проміле. У селі Козятині зупинили п’яного водія

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (8)
  • Рома Гнатюк

    Це що Міша Ступка?
  • Вова Рудницкий

    Значить є за що просто б не палив

    Ангелина Колосенко reply Вова Рудницкий

    Випийте таблетки дідо
  • Женьок

    Поліцаї знову казочку придумали і вирішили що всі в це повірять. Наклепали липових доказів і чекають підвищення. Гандони
  • Читач07

    Козятинські мусора, да і Вінницькі також, на кого хочуть на того і вішають провину. Да Трайдакало, по твоїй схемі працюють? Ми вам і докази придумаємо і повішаємо всі гріхи

    Olena reply Читач07

    Ви підпалили чи стали свідком цього злочину,що так стверджуєте про придумані докази?

keyboard_arrow_up