Зіштовхнулося три автомобіля, одна людина загинула, двоє – у лікарні

Зіштовхнулося три автомобіля, одна людина загинула, двоє – у лікарні
Фото з сайту https://vn.npu.gov.ua/

За попередньою інформацією слідства,  18-річний водій «ВАЗ-2108»,  який рухався у напрямку м. Козятин,  не впорався з керуванням, внаслідок чого  автомобіль виїхав на смугу зустрічного руху,  де сталося дотичне зіткнення з автомобілем «Вольво». Після цього «ВАЗ-2108» зіткнувся з автомобілем «Фольцваген Поло», який рухався в зустрічному напрямку.

Ця аварія трапилася 26 червня близько  18 години  20 хвилин на автошляху  Виступовичі-Могилів-Подільський , неподалік с. Веселе Хмільницького району. Загинув пасажир автомобіля «ВАЗ-2108», ще двоє осіб, які перебували в салоні цього авто, в тому числі,  9-річний хлопчик, госпіталізовані.

«Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинув пасажир «ВАЗу»,  з різного ступеню травмами госпіталізовані 18-річний водій цього транспортного засобу та 9-річний хлопчик. Ще троє пасажирів цього авта отримали медичну допомогу на місці події, госпіталізації не потребували. – йдеться у повідомленні відділу комунікації поліції Вінницької області. – Водій та пасажирка автомобіля «Фольцваген Поло» були доставлені до лікарні та після надання медичної допомоги відпущені додому. У водіїв відібрані зразки крові на стан сп’яніння.»

Відео дня

Читайте також:

В області тимчасово обмежили рух для великовагового транспорту
Куликівського відремонтують: тут буде нова дорога, тротуари та велодоріжка
Відомий графік курсування електрички Козятин-Кодима
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач04

    і це ще раз підтверджує, що все що робить русня - повне лайно
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:33 Повідомили, які автобуси їздитимуть у нашій громаді у Провідну неділю 17:04 Масштабна пожежа: показали фото, як рятувальники боролися з наслідками атаки на Вінниччину photo_camera 16:10 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 15:07 Переселенка з Генічеська викладає живопис у музичній школі Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 14:09 Козятинські «Сірі вовки» представили наш район на змаганнях з волейболу та вибороли «бронзу» photo_camera 13:56 «Ми на мить забули про війну» 13:00 Самгородоцька «Блискавка» завітала до козятинських рятувальників photo_camera 12:14 Рушники, вишиті у скандинавській техніці, писанки та старі листівки — що цікавого на виставці в Музеї photo_camera 11:40 У вечірні години можливі відключення електроенергії по всій Україні 10:05 У Козятинському ЦНАПі можна подати заяву на допомогу у зв'язку з інвалідністю внаслідок війни 09:18 Сьогодні, 8 травня в Україні День пам'яті та примирення 08:30 Під час ракетної атаки у Вінницькій області є влучання. Постраждав об'єкт критичної інфраструктури 08:07 «Футбол у нас є. Щодо фінансування, то надіємося, що воно буде»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up