Якого лиха наробила буря на Вінниччині

Якого лиха наробила буря на Вінниччині

Останні два дні на Козятинщині спостерігалось  посилення швидкості вітру до 19-24 м/с

Як повідомив завідувач сектору цивільного захисту  райдержадміністрації Володимир Гибало, внаслідок штормового вітру пошкоджена лінія електропередач. Були  знеструмлені села Збараж, Вівсяники, Муховата. Зареєстровано до півсотні заяв про пошкодження ліній електроенергії.

Козятинські електричні мережі працюють в аварійному режимі. Для відновлення електропостачання було залучено 5 бригад (30 чоловік особового складу) та 8 одиниць техніки.

Козятинський райавтодор з 4-х годин ранку звільняв автодороги району від повалених дерев та гілок на ділянках Козятин-Збараж, Козятин-Білопілля, Козятин-Ружин. 

Відео дня

Ускладнили рух повалені дерева також і в селах Сокиринці та Стрижавка Вінницького району, Порик Хмільницького району, та містах Хмільник, Гайсин і Ладижин. «Прибувши на місце події, рятувальники за допомогою спецобладнання розкрижували деревину  та прибрали залишки гілля з автошляху. До зазначених робіт від ДСНС залучалося 39 чоловік особового складу та 9 чоловік спецтехніки», - повідомляють в прес-центрі рятувальної служби «101».

За інформацією  «Вінницяобленерго» станом на 08:00 30 жовтня на території Вінницької області внаслідок ускладнення погодних умов сталося аварійне відключення електропостачання у п'яти районах області в 21 населеному пункті (Калинівський, Липовецький, Погребищенський, Хмільницький та Тульчинський райони).
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:00 Збиралися виділити гроші на проєкт по ремонту сходів будинку культури, але не вийшло 19:01 Козятин зібрав 122 тисячі гривень для ЗСУ на благодійному ярмарку photo_camera 17:39 У нашому районі жорстоку вбили матір двох дітей. Підозрюваний — 17-річний хлопець photo_camera 17:35 Не встигнемо розслабитися: після спеки очікується різка зміна погоди Від читача 13:58 Проект “Брама” 16:06 У Козятині медиків привітали з професійним святом photo_camera 15:05 Вилучаються з обігу 500 гривень старого зразка: що вам потрібно знати 11:35 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 11:00 Вивіз сміття з Талимонівки і майже копійчаний техогляд — що замовляла міська рада Козятина у червні 10:27 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 10:01 Удар прийняла сусідня область: наслідки ворожої нічної атаки для енергосистеми 09:33 Цей день, 26 липня: історія, заборони та прикмети 09:30 Буде кілька черг відключень: як вимикатимуть світло 26 липня 09:25 Микола Філонов: Самгородоцька громада отримає 80 тисяч на облаштування Стіни пам’яті (Пресслужба БФ) 08:27 Проблеми дозвілля дітей вилізли на поверхню.
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up