Якого лиха наробила буря на Вінниччині

Якого лиха наробила буря на Вінниччині

Останні два дні на Козятинщині спостерігалось  посилення швидкості вітру до 19-24 м/с

Як повідомив завідувач сектору цивільного захисту  райдержадміністрації Володимир Гибало, внаслідок штормового вітру пошкоджена лінія електропередач. Були  знеструмлені села Збараж, Вівсяники, Муховата. Зареєстровано до півсотні заяв про пошкодження ліній електроенергії.

Козятинські електричні мережі працюють в аварійному режимі. Для відновлення електропостачання було залучено 5 бригад (30 чоловік особового складу) та 8 одиниць техніки.

Козятинський райавтодор з 4-х годин ранку звільняв автодороги району від повалених дерев та гілок на ділянках Козятин-Збараж, Козятин-Білопілля, Козятин-Ружин. 

Відео дня

Ускладнили рух повалені дерева також і в селах Сокиринці та Стрижавка Вінницького району, Порик Хмільницького району, та містах Хмільник, Гайсин і Ладижин. «Прибувши на місце події, рятувальники за допомогою спецобладнання розкрижували деревину  та прибрали залишки гілля з автошляху. До зазначених робіт від ДСНС залучалося 39 чоловік особового складу та 9 чоловік спецтехніки», - повідомляють в прес-центрі рятувальної служби «101».

За інформацією  «Вінницяобленерго» станом на 08:00 30 жовтня на території Вінницької області внаслідок ускладнення погодних умов сталося аварійне відключення електропостачання у п'яти районах області в 21 населеному пункті (Калинівський, Липовецький, Погребищенський, Хмільницький та Тульчинський райони).
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up