Згорів трактор, запчастини та інше майно: що відомо про масштабну пожежу у Глуховецькій громаді

Згорів трактор, запчастини та інше майно: що відомо про масштабну пожежу у Глуховецькій громаді
  • У суботу, 9 грудня пів на п’яту вечора на території фермерського господарства у Панасівці Глуховецької громади сталася пожежа.
  • Спалахнуло чимале приміщення, в якому знаходилася сільськогосподарська техніка одного із місцевих фермерів.

За інформацією козятинських правоохоронців, у гаражі, чи то ангарі, стояв трактор, була буржуйка, знаходились паливно-мастильні матеріали, йшов робочий процес.

Коли ж працівники відлучилися на півгодини, сталася пожежа. Викликали рятувальників, які і ліквідували пожежу на території приватного господарства площею 240 кв.м.

Вогонь знищив трактор, мастило, автомобільну гуму, автозапчастини та робочий інструмент.

Відео дня

— Пожежа сталася на території домашнього володіння, сторонніх осіб не було, версію підпалу відкидаємо, — сказав заступник начальника відділення поліції, начальник сектору взаємодії з громадою Євгеній Трайдакало. — Люди не постраждали. Але техніка і все що знаходилося  у приміщенні  — все згоріло.

За інформацією рятувальників, ймовірна причина виникнення загоряння —  порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

 — Вкотре нагадуємо людям, не ігнорувати застережень надзвичайників і суворо дотримуватися правил пожежної безпеки, — наголошують у Головному управлінні ДСНС у Вінницькій області

Нагадаємо:

  • Минулої п’ятниці біля села Козятина задимілося авто. На щастя, поліцейські вчасно опинилися поруч і швидко приборкали загорання. Ніхто з людей не постраждав.
  • Власники авто дякують правоохоронцям за оперативність, а ми нагадуємо, що робити у випадку, коли ваша машина задимілася чи загорілося

Читайте також:

У Широкій Греблі горів будинок. Вогонь повністю знищив дах

В центрі Козятина горів автомобіль 

Пожежа у Махнівці. Рятувальники вивели з задимленого будинку двох людей

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up