Вікторія Карпенко перемогла у Всеукраїнському конкурсі

Вікторія Карпенко перемогла у Всеукраїнському конкурсі
Вікторія приймає привітання з черговою перемогою
  • Пишаємося. Наша землячка Вікторія Карпенко стала переможницею на Всеукраїнському дистанційному конкурсі мистецтв «Запах життя». Шестикласниця школи-гімназія-дитячий садок ім. Підгорбунського посіла перше місце в номінації «Художнє слово». Почесну грамоту отримала наставниця школярки — музикознавець та майстер художнього слова Інна Хрищенюк 

Як тільки нагороди знайшли героїв, ми зв’язалися з Вікторією, її наставницею та класним керівником Альоною Лобозінською. 

— Це був дистанційний конкурс-фестиваль, в якому брали участь учні з усієї України, – каже Вікторія Карпенко. – Ми з Інною Хрищенюк, яка готувала мене до фестивалю, відправили на конкурс відеоролик образотворчого мистецтва. Журі конкурсу в номінації «Художнє слово» зі 195 відеороликів мою роботу визнало найкращою.

— Вікторіє, а як виникла ідея взяти участь у Всеукраїнському фестивалі і чим ти любиш займатися в позаурочний час?

Відео дня

— Ідея ця не нова, – розповідає школярка. – Ми з моєю наставницею Інною Вікторівною два роки беремо участь у конкурсі «Зіркова мрія», який щороку проходить у Вінниці. У 2018 році я перемогла. У минулому році була лауреатом другої премії.  

Люблю знімати відео, малювати природу нашого краю, а найбільше люблю готувати на кухні та доглядати за своїми домашніми улюбленцями: собачкою Барсиком, парою попугаїв і черепахою.

Не згадала Вікторія, що вона має природний дар вокалу, здібності в області постановки театральних п’єс, хореографії.

– З Вікторією працювати дуже легко, в неї є природний талант майже у всьому, –  каже Інна Хрищенюк. –  Ще коли вона ходила в дитячий садочок, їй давали ролі, які вона виконувала з великим натхненням. Вікторія — це талант, який потрібно розкривати поступово. Крім наставників у школі, вдома в неї розумні і відповідальні батьки. Без їхньої допомоги школі було б складніше досягти такого успіху, - сказала наставник конкурсантки.

Класний керівник Віки Альона Лобозинська розповіла, що Вікторія Карпенко - одна з найкращих учениць класу. 

– Вона кожному прийде на допомогу. Із задоволенням бере участь у всіх шкільних заходах. Вона своєю енергією заряджає не тільки однолітків, а й вчителів. У неї потрібно вчитися не тільки оптимізму, а й жаги до життя, –  сказала класний керівник. 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Наталия Тихончук

    Внучечка ти молодець 👍👍👍 продовжуй не здавайся , ми тебе любимо 💋💋💋. Дякуємо всім вчителям  за допомогу і підтримку . Інна Вікторівна , вам терпіння і здоров'я
  • Інна Кравчинська

    Вітаю!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:20 Як у Козятині байкерський сезон відкривали photo_camera 13:07 Минула річниця, як від важкої хвороби зупинилося серце Воїна Михайла Юрчука 12:01 Церква Святої Параскеви давно не бачила стільки радості в очах прихожан 11:00 Разом з військовими і відомими вінничанами встановили Рекорд України Від читача 17:26 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 10:05 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 10:00 Козятинські легкоатлети змагалися у Білій Церкві. Є перші місця photo_camera 09:02 Герою з Козятина Дмитру Іванову присвоїли орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) 08:18 Козятинчанка Марія Шпатківська та військовослужбовець Євген поєднали свої серця 19:01 Козятинчани в Instagram: добірка яскравих фото за тиждень, що минає photo_camera 17:10 Вакцина проти COVID від AstraZeneca може викликати тромби 15:09 Останній дзвоник: дати випускних та екзаменів у 2024 році
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up