Відсутність сусіда ламає благоустрій житла

Відсутність сусіда ламає благоустрій житла

Гаряча лінія

На гарячу лінію газети “RIA-Козятин” зателефонувала мешканка вулиці Джерельна будинку 60. Вона повідомила, що в тому будинку раніше проживали 6 сімей, а на дану пору там  — тільки четверо господарів. Одна мешканка померла, а інший житель перейшов в інше місце проживання. У нежилих квартирах, за словами пані Галини, завелися щурі і гидкі створіння намагаються стати сусідами.

Щоб з’ясувати всі подробиці, газета “RIA-Козятин” побувала за вказаною адресою.

Дійсно, нежилі приміщення в будинку розвалюються. Деякі кімнати тривалий час не ремонтувалися, коли в них ще проживали люди.

Відео дня

— Потрібно, щоб хтось вселився в нежилі квартири, — каже Галина Костянтинівна. — Наприклад, люди, які не мають житла. Всередині будинок з опаленням, а зовні можна зробити косметичний ремонт. Адже родичів у покійної господині однієї з квартир не залишилося...

Але газета знайшла родичів померлої. На сусідній вулиці живе брат.

— Якщо хтось хоче поселитися, то нехай купує і поселяється, — каже він. - Мій син має зробити всі документи на помешкання і буде там жити. Це наша спадщина.

Є надія, що життя на Джерельній, 60 налагодиться. Якщо ж сусіди будуть баритися, складною видасться зима для мешканців будинку. Ми б радили їм звернутися в адмінкомісію при міській раді, яка точно має знати, як діяти в подібних випадках.

Галина КАСЯНІВСЬКА

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:00 Ліквідовували умовну пожежу: Самгородоцька «Блискавка» завітала до козятинських рятувальників photo_camera 10:05 У Козятинському ЦНАПі можна подати заяву на допомогу у зв'язку з інвалідністю внаслідок війни 09:18 Сьогодні, 8 травня в Україні День пам'яті та примирення 08:30 Під час ракетної атаки у Вінницькій області є влучання. Постраждав об'єкт критичної інфраструктури Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 08:07 «Футбол у нас є. Щодо фінансування, то надіємося, що воно буде» 18:02 У Козятині видають набори гігієни та дитячі підгузки. Розповіли, хто може отримати 16:00 Виплата 500 гривень ювілярам-довгожителям: як отримати? 15:27 На центральній вулиці Козятині висадили 200 кущів троянд photo_camera 14:00 Перевищує норму у 7,5 рази: назвали причину забруднення азотом Південного Бугу на Вінниччині 13:03 У Козятині з нагоди Дня Європи в Україні провели шаховий турнір. Імена переможців
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up