Укрзалізниця аналізує звернення пасажирів за допомогою ChatGPT

Укрзалізниця аналізує звернення пасажирів за допомогою ChatGPT
  • Укрзалізниця нині використовує ChatGPT для аналізу звернень пасажирів. Як повідомляють у компанії, це дозволяє пришвидшити зворотний зв’язок та визначити «найбільш проблемні ділянки».

Протягом одного дня Укрзалізниця отримує в середньому 1300 оцінок подорожі від пасажирів через застосунок. Приблизно 300 з них — текстові відгуки, які стосуються безпосередньо роботи залізниці. Кожен такий відгук раніше обробляли вручну — тепер цю роботу виконує ChatGPT.

— Штучний інтелект автоматично розподіляє звернення пасажирів за 21 тематикою — від «якості обслуговування» до «запізнень», після чого вже розбиті по категоріях звернення завантажуються у систему аналізу, яка дозволяє відслідковувати по днях, тижнях та місяцях динаміку скарг за конкретними поїздами та маршрутами, — зазначають на офіційній сторінці залізниці. — Таке застосування ChatGPT дозволяє нам пришвидшити роботу з аналізу зворотного звʼязку та визначати найбільш проблемні ділянки — і, відповідно, оперативніше реагувати. Штучний інтелект ChatGPT коректно визначає категорію звернення в 90% випадків.

Пропозиції та відгуки

Відгуки та пропозиції Укрзалізниці можна залишати через застосунок, а також чат-бот Укрзалізниці у Viber, Telegram, Facebook Messenger чи Apple Messages, електронну пошту чи QR-коди, розміщені на вокзалах та в поїздах.

Або ж за номером 0 800 503 111.

Відео дня

Довідка

ChatGPT — чат-бот зі штучним інтелектом, розроблений лабораторією OpenAI.

 

Читайте також:

Послуга вокзального помічника. Як скористатися та для кого вона безкоштовна?

Як «нова копійка»: у виробничому підрозділі «Локомотивне депо Козятин» пройшла виставка локомотивів

Залізничне ретро: перші вагони

150 років тому через Козятин пішов перший поїзд

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Юрий Волынец

    Так для чого стільки менеджерів тримати, якщо є віртуальний інтелект? Керувати ті менеджери всерівно не можуть, бо не розуміють самої роботи залізниці.
    Саме цікаво в цій ситуації, що через пів року, ті горе керівники, будуть винуватити цей інтелект в не компетентності та всі витрати спишуть на систему😆😆😆
  • Олег Чернодуб

    Укрзалізниця це кругом "аналізи"як не місячні так за пів року чи за рік ,про стан безпеки чи охорони здоров'я ,чи продажу квитків......
    А по факту нічого не змінилося і не покращується бо в Укрзалізниці як і в Україні кругом кругова порука і корупція !?

keyboard_arrow_up