У Зозулинцях на території шкільного подвір'я висадили саджанці самшиту

У Зозулинцях на території шкільного подвір'я висадили саджанці самшиту
  • До Зозулинецької гімназії завітали ековолонтери Ольга та Микола Черневичі.
  • Вони прийшли розповісти учням про програму ООН «Десятиліття відновлення екосистем», яка має на меті покращення стану екосистем по всьому світу протягом десятиліття.
  • А також запропонували висадити на території шкільного подвір'я саджанці самшиту, які привезли із собою

Загалом програма «Десятиліття відновлення екосистем» включає в себе відновлення зруйнованих екосистем, збереження природних ресурсів та протидію кліматичним змінам.

Ековолонтери наголосили, що всі разом можна внести свій внесок у боротьбу за збереження природи і створення здорової екосистеми.

Отож, завітавши до учнів Зозулинецької гімназії, всі разом взялися саджати на території шкільного подвір'я саджанці самшиту, які ековолонтери привезли із собою.

Відео дня

Учні були дуже зацікавлені і активно долучалися до заходу. Ольга та Микола розповіли про важливість збереження природи і потребу дбати про неї. Вони наголосили на тому, що кожен з нас може внести свій внесок у рятування планети, незалежно від свого віку чи соціального стану.

— Закінчивши заняття, всі разом засміялися та відчули себе ближчими до природи. Захід був дуже корисним і мотивуючим для учнів, які тепер знають, що вони теж можуть допомагати планеті. Крім того, контакт з природою має позитивний вплив на психічний стан дітей, знижує рівень стресу, покращує настрій та концентрацію, — підсумували у дописі.

Читайте також:

Вигребли два великих мішки сміття на Водокачці

Жах на ринку, циганський хутір без води, і куди ділись переходи через колії

«Маємо уже замовляти проєктно-вишукувальні роботи»: у Козятині планують будувати укриття для дітей

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up