У Вінницькій області посилений карантин продовжили до 1 травня

У Вінницькій області посилений карантин продовжили до 1 травня
  • Діючі карантинні обмеження продовжили з 19 квітня до 1 травня. Але з деякими послабленнями.

Нагадаємо, у Козятині з 19 квітня дозволили відвідування закладів освіти учнями 1-4 класів за умови організації гнучкого графіку роботи кожного закладу загальної середньої освіти. Також можна відвідувати заклади загальної середньої освіти в класах базової та старшої школи, де на одного учня припадає не менше 5 кв.м приміщення для проведення занять. Дозволили проведення очних консультацій з підготовки до ЗНО для учнів 11-х класів, а ще проведення індивідуальних занять та занять на відкритому повітрі в позашкільних закладах освіти, спорту та культури.

Відомо, що комісія з питань ТЕБ та НС також рекомендувала відкрити музеї для відвідувачів із суворим дотриманням протиепідемічних норм.

Однак масові заходи та робота закладів культури лишаються під забороною. Дозволені лише офіційні спортивні заходи без участі глядачів та офіційні заходи з нагоди 35-х роковин Чорнобильської катастрофи.

Відео дня

Епідемічна ситуація на Вінниччині залишається складною — впродовж минулого тижня спостерігалась висока летальність від ускладнень «ковіду».

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up