У селі Козятин побудують елеватор

У селі Козятин побудують елеватор

Компанія Cygnet планує будівництво ще одного елеватора – у селі Козятин Козятинського району Вінницької області.

Про це повідомили у компанії.

«Сьогодні ми вже маємо підготовлений майданчик для будівництва, – уточнили в Cygnet. – Триває активна робота з підбору обладнання для нового виробничого об’єкта».

Запуск першої черги нового елеватора запланований на осінь 2020 року.

Відео дня

Нині Cygnet має елеватор силосного типу у селі Андрушки Попільнянського району Житомирської області, який розрахований одночасне зберігання 60 тис. тонн зернових. Він може одночасно приймати дві культури.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:53 В церкві Покрови святили вербу, в цей день воїнам передової роздавали подарунки 19:06 Козятинчани в Instagram: добірка яскравих фото за тиждень, що минає photo_camera 18:02 Пройшов День відкритих дверей у Козятинському училищі. ФОТО photo_camera 17:01 Учні Непедівського ліцею та жителі Пузирок висадили 1000 саджанців сосни photo_camera Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:05 Президент відзначив орденом військового з Козятина Віктора Малая 15:18 День цивільного захисту в 3-му ліцеї: першокласники отримали урок безпеки photo_camera 14:41 Дмитро Степанюк посмертно нагороджений орденом "За мужність" 13:01 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих свят 11:01 Минув рік, як в бою з ворогом загинув наш земляк Віктор Тимощук 09:55 Де в Козятині купити сучасні, стильні та якісні меблі (партнерський проєкт) 09:20 Вербна неділя 2024: звичаї та традиції свята play_circle_filled 08:34 З кожним роком ліквідаторів на ЧАЕС стає менше 08:00 Якщо сьогодні залетить у двір бджолиний рій — це до щастя: про прикмети та заборони 28 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up