У Козятинській громаді закінчується опалювальний сезон

У Козятинській громаді закінчується опалювальний сезон
  • Від сьогодні, 29 березня, у Козятинській громаді закінчується опалювальний період 2023-2024 років для всіх підприємств, установ, організацій.
  • Якщо вся місцева влада України завершить опалювальний сезон до кінця поточного тижня, це дасть змогу заощадити близько 500 мільйонів кубометрів газу.

29 березня у Козятинській громаді закінчується опалювальний період 2023-2024 років для всіх підприємств, установ, організацій. Згідно розпорядження міського голови №115-р від 28.03.2024 р.

Якщо вся місцева влада завершить опалювальний сезон до кінця поточного тижня, це дасть змогу заощадити близько 500 мільйонів кубометрів газу. Про це заявив голова правління НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов в ефірі національного телемарафону.

Чернишов розраховує на завершення опалювального сезону всією місцевою владою до кінця поточного тижня завдяки теплій погоді, що дасть змогу заощадити значну кількість газу.

Відео дня

"...умовно можемо говорити, (що) якби температура була звичайною, і ми продовжували б цей опалювальний сезон, або була б холодна весна, то, можливо, ми заощадили б приблизно 500 млн кубометрів газу", — сказав він.

 

Читайте також:

«Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»

Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад

За порушення правил благоустрою козятинчан каратимуть штрафами

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Valentina Shaidovska

    А що вже жара прийшла?  Ще не скоро тепло настане. Співчуваю тим батькам, які ведуть дітей до дитячого садочка адже там буде холодно дня діток.

keyboard_arrow_up