У Глуховецькій громаді проведуть заходи, аби зменшити чисельність диких тварин

У Глуховецькій громаді проведуть заходи, аби зменшити чисельність диких тварин
  • На території Глуховецької громади 18 та 25 лютого будуть проводитись заходи (відстріл та відлов) по зменшенню чисельності диких тварин до встановлених норм.
  • На виконання рішення Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Вінницькій обласній військовій адміністрації «Про посилення заходів профілактики щодо захворювання тварин на сказ та на виконання протоколу №2 Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Кабінеті Міністрів України від 26.12.2023 року

Як повідомляють на сторінці Глуховецької громади, заходи (відстріл та відлов) стосуються як диких тварин, що перебувають у стані природної волі і які загрожують життю та здоров’ю людей так і свійських тварин, які знаходяться на території лісомисливських угідь.

Заходи проводитимуться на виконання рішення Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Вінницькій обласній військовій адміністрації.

Відео дня

Реакції глухівчан на допис

Нагадаємо, у Хмільницькому районі вирішили відстрілювати лисиць, через поширення сказу

Також, протягом 18 та 19 вересня 2023 року на території Хмільницького району провели пероранальну імунізацію диких м’ясоїдних тварин проти сказу.

Читайте ще:

У лісі варту не поставиш і цим користуються браконьєри

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up