«Це не фонтан, це скоріше поїлка для ворон»

«Це не фонтан, це скоріше поїлка для ворон»
  • Два тижні тому у міському сквері запрацював фонтан, вперше за 15 років, відколи його поставили.
  • Новина про це викликала у козятинчан масу емоцій.
  • Розповідаємо, що мешканці міста думають про водограй

Коли ми писали статтю про те, що у сквері нарешті увімкнули фонтан, який стояв ніким не помічений відтоді, як у сквері робили реконструкцію, ми навіть не очікували, що вона матиме такий ефект. Люди залишили під новиною на нашому чаті чотири десятки коментарів. Зачепили все — і погану якість води, за яку доводиться платити величезні гроші, та ще й купувати бутильовану, щоб пити і варити їсти. Згадали про свердловини, про які під час передвиборчої кампанії говорила міський голова, не обійшли увагою навіть лікарню, хоча вона до фонтану не має ані найменшого стосунку.

Алла Луцкова

«Вчора хлопці відремонтували, щоб на свято був діючим. А толку? Хто це цінить? Ніхто! Руки після пісочку біжать помити, ноги миють і навіть взуття. Сьогодні фонтан не працює. Собачці лапки мили в фонтані»

Відео дня

Марина Бічук

«Там нічого цікавого немає, краще ті гроші на ЗСУ пішли, а не на фонтан, який усе одно наша молодь вгробить»

Зауважимо, що фонтан поставили в парку 15 років тому, задовго до того, як почалася війна з росією. А зараз його просто підключили до води, та певно наша читачка подумала, що його поставили тільки зараз.

Олександр Яцківський

«Це не фонтан, це скоріше за все поїлка для ворон, які часто бувають там гостями. За мого дитинства там був справжній фонтан»

GV Marina

«Шедевр», чого ви так, милує око. А що ще потрібно?! Людоньки, ви що, на більше заслужили?! Чи наші дітки? А навіщо нам взагалі щось?! Хто це таке придумав, що десь щось має бути гарно. Це ж не про наш Козятин. Тут гарно там, де розвалено, де дерева зрізані. Де басейн в такому стані, що можна фільм жахів знімати. А лікарня то екшн. Мало того, що стан на мільйон, то фахівців немає і скотське відношення по всім параметрам. А центральна площа. В книгу рекордів Гіннеса.

О, це окраса міста. Скоро світові режисери як павільйон для зйомок нас куплять, масовка як бонус.

От вам не єдиним вокзалом відомий Козятин, а ще «фантастичним» фонтаном. А тепер бігом, всі зробили селфі, бо скоро не буде теж».

Алла Ільчук

«Малесенький, десь на подвір'ї поставити, щоб пташки воду пили, бо для парку він мізерний!!!»

Анна Лонська

«Хоч мізерний, зате гроші відмиті хороші».

Ольга Тимощук

«Цікаво, хто дизайнер цього рішення та генератор ідеї втулити «лютий несмак» в центральному парку? Скільки грошей витрачено на «ось це»?» 

Катерина Турчин

«В Європі такі фонтани не роблять. Хіба не можна зробити на тому місці, де стояв Ленін? І не треба оті кам’яниці бордюри совєтські, а на рівні асфальтового покриття. І вода буде фонтанувати не постійно, а з перервами, дітки будуть бігати по ньому. Можна, але треба щось робити. Але нема часу, грошей, та й просто не хочеться»

читач02

«Бачили той фонтан сьогодні, що сказати, щось таке несуразне, маленьке, схоже як раніше були бювети з водою, до яких підходили і пили, хіба ж не можна в єдиний сквер у місті нормальний фонтан зробити» 

Олег Козачук

«Спеціально ходив подивитися, враження — «це вам за те, що не молитесь»...

 

Читайте також:

Прозора зупинка тепер не зовсім прозора

«Там страшно ходити». На ПРБ не стрижуть зарості

Добрі та сумні будні містечка Залізничне

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (31)
  • Natali Kashperovetskaya

    Якесь одоробло
  • Неля Бурлаченко

    В нас все добре,тільки фантана не хватає!!!😡😡😡
  • Дария Мельник

    Оце ажіотаж зробили ,прям чудо а не фонтан !
  • Евгения Плахотнюк

    А скільки грошей поклали собі в кішеню

keyboard_arrow_up