Свіжий прогноз: дощі накриють майже всі регіони

Свіжий прогноз: дощі накриють  майже всі регіони

Синоптики розповіли про погоду перед вихідними
 

30 травня, в четвер, грозовий фронт накриє Вінницьку, Чернігівську та Київську області, а також всі західні регіони країни. Як передає Гідрометцентр, в четвер, 30 травня 2019 року, в Україні збережеться спекотна погода, проте вже ближче до кінця тижня погоду затьмарять проливні дощі. Сьогодні в більшості регіонів очікується до 30 градусів спеки, і тільки в західних областях синоптики прогнозують суттєве похолодання - до 17-20 градусів.

31 травня, в останній робочий день, грозовий фронт накриє вже не тільки захід, але і північні, а також центральні регіони України.

На решті території країни без опадів. На півдні, півночі, сході і в центрі денні показники температур збережуться на рівні 28-30 градусів тепла, а вночі синоптики прогнозують + 15-17. На заході температурна картина не зміниться - синоптики прогнозують все ті ж 17-20 градусів.

Відео дня

1 червня, в перший літній день, в північних областях також прогнозується зниження температури до 22-24 градусів. Прохолодна погода збережеться на заході, в інших областях буде жарко. На всій території країни, за винятком півдня і сходу, пройдуть дощі.

Варто додати, сьогодні, 30 травня, на Вінниччині оголосили штормове попередження (Жовтий рівень). 
Нагадаємо:

Дощі і спека: синоптики розповіли про погоду в перший день літа та останній день весни
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up