Стоп лотерея. 40 тисяч на прожектор для ППО назбирали. Сьогодні — розіграш

Стоп лотерея. 40 тисяч на прожектор для ППО назбирали. Сьогодні — розіграш
  • Два тижні тому стартувала благодійна лотерея «З посмішкою для ЗСУ». Збирали гроші на прожектор для місцевого підрозділу ППО.
  • Вчора,  6 лютого волонтери повідомили — збір закрили, кошти назбирали.
  • Найбільше задонатили парафіяни Церкви Ікони Почаївської Божої Матері (8 тисяч гривень) та директор Козятинського залізничного училища (15 тисяч гривень).
  • Розіграш подарункових сертифікатів на стоматологічні послуги вже сьогодні, 7 лютого. Не пропустіть!

Наприкінці січня козятинські волонтери спільно з лікарями-стоматологами запустили благодійну лотерею «З посмішкою для ЗСУ». Таким чином хотіли якнайшвидше назбирати грошей аби придбати потужний прожектор виробництва Вінницького заводу «Промавтоматика» для місцевого підрозділу ППО. Його вартість майже 40 тисяч гривень. За 200 гривень донату можна було виграти сертифікат на безкоштовне лікування зубів, чистку чи видалення зубного каменю до шести козятинських. стоматологів.

Вчора, 6 лютого волонтер Сергій Сиваківський повідомив — стоп лотерея. збір коштів завершили.

— Завдяки добрим людям, які прийняли участь в лотереї або просто задонали кошти ми зібрали необхідну суму 34950 гривень, — каже Сергій. — Замовили та проплатили прожектор Бандера «Флешлайт» від компанії «Промавтоматика». Дякуємо кожному учаснику за допомогу ЗСУ.

Відео дня

Разом з цим Сергій розповів — вирішальні внески в закриття збору коштів внесли постійні благодійники парафіяни Церкви Ікони Почаївської Божої Матері. Вони задонатили вісім тисяч гривень. А директор  Козятинського міжрегіонального вищого професійного училища залізничного транспорту  Андрій Стецюк перерахував на прожектор 15 тисяч гривень, з отриманої премії Вінницької облради та викупив весь залишок лотерейних квитків.

 

 

— Щиро дякуємо отцю Миколаю та Андрію Олексійовичу за підтримку, — каже Сергій і додає — якщо якісь з лотерейних квитків, куплених директором училища виграють в лотереї, то виграшні сертифікати на стоматологічні послуги він передасть малозабезпеченим учням МВПУЗТ.

Усіх учасників лотереї то громадськість запрошують завітати 7 лютого о 15 годині сторінку Благодійного фонду «Паросток Добра» на розіграш у прямому ефірі призів-сертифікатів на стоматологічні послуги.

Розіграш методом електронного випадкового вибору чисел проведе співорганізатор акції Людмила Семенюк. І вже у наступній публікації читайте про переможців лотереї

Читайте також:

«Торське любить Козятин». Назбирали і відвезли 200 пакунків для дітей прифронтових зон

«Маємо підтримувати наших воїнів, бо завдяки їм ми тут у теплі»

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Сергій Сиваківський

    Дякуємо за поширення!
  • Галя Моисеенко

    Низький уклін вам рідненькі 🙏🙏🙏

keyboard_arrow_up