Що очікує долар, євро та рубль на цьому тижні (13 - 19 травня)?

Що очікує долар, євро та рубль на цьому тижні (13 - 19 травня)?

Безліч чинників здатні зробити істотний вплив на настрої на валютному ринку і привести до закінчення зміцнення гривні, яке триває з січня поточного року.
 

Сьогодні, 14 травня 2019 року, відновить свою роботу Верховна Рада України. Крім того, найближчим часом очікується приїзд чергової місії Міжнародного валютного фонду. І нарешті, для валютного курсу вкрай важливим є збереження інтересу іноземних інвесторів до покупки цінних паперів Міністерства фінансів.

Як пише сайт «Курс грошей», є шанс, що долар ще трохи подешевшає до гривні. Передбачуваний діапазон коливань ціни готівкового долара на поточному тижні - 26,10-26,70 гривень за долар.

Курс євро в Україні буде орієнтуватися на світовий валютний ринок FOREX. Можливе продовження зростання євро до американського долара, але низхідного тренду поки нічого не загрожує: очікується, що в перспективі євро все одно продовжить падіння.

Відео дня

Передбачуваний діапазон коливань кілька звузиться - 1,1130-1,1300 долара за євро.

В Україні готівковий євро будуть продавати за ціною від 29,20 до 29,90 гривень за один євро. Що стосується курсу російського рубля, його ціна продовжить рух в діапазоні 64,00- 66,00 рублів за долар; в середньостроковій перспективі можливе падіння до 67 рублів за долар.

В Україні готівковий рубль на цьому тижні будуть продавати за ціною 3,95-4,15 гривень за 10 російських рублів.
Ольга Бобрусь

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up