«Пройдіть повз, але не ображайте їх, не бийте, не кричіть, і ще гірше — не отруюйте»

«Пройдіть повз, але не ображайте їх, не бийте, не кричіть, і ще гірше — не отруюйте»
  • Днями волонтери спільно із громадськими організаціями повернули в Глухівці двох собак, яких три тижні назад забрали у Вінницю на обстеження, вакцинацію та стерилізацію. Люди вклали багато зусиль та коштів у цих тварин, адже піклуються про них більше року. Собаки абсолютно здорові, з усіма вакцинами, стерилізовані. Мають відповідні кліпси жовтого кольору.
  • Волонтери просять не чіпати тварин, не бити їх і ще гірше — не отруювати

Собак розмістили у лісі, за межами селища біля кар'єру. Там їм встановили будку та усе необхідне, бо викинули їх хворими зимою саме туди.

— Якщо не маєте бажання погодувати собак, просто пройдіть повз, але не ображайте їх, не бийте, не кричіть, і тим більше не отруюйте. На жаль, по селищу є не одиничні випадки отруєння як бездомних, так і домашніх тварин. Може хтось скаже, що війна і не на часі піднімати такі питання, але я не погоджусь, ми маємо сотні прикладів де наші воїни-захисники, ризикуючи власним життям під обстрілами рятують тварин, піклуються про них, евакуюють у безпечніші місця, а волонтери, долучаються до них і намагаються прилаштовувати тваринок у родини. То чому ж серед нас є такі, що намагаються знищити, те що вже врятоване? Хто ви? Хто вам дав право відбирати життя? Важко підібрати слова, — написала Olya Le у групу Підслухано в Глуховецькій ОТГ

Відео дня

Разом з ти дівчина нагадала ст. 299 Кримінального Кодексу України, що передбачає покарання за отруєння тварин, а саме арешт до 6 місяців або обмеження волі на строк до 3х років.

Нагадаємо, у Козятині собаку, яку годували всім під’їздом, безжально отруїли

Читайте також:

На Білій Казармі завівся котячий месник

«Спочатку Белу отруїли таблетками від туберкульозу, а потім добили каменем»

Підстеріг пса з сокирою: козятинчанин, який перевозить людей, в душі повний нелюд

На ділянці траси Козятин-Вінниця біля Пляхової вкрали нову будку для собак. Шукають злочинців

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up