Про погоду: де заливатиме дощами і гримітимуть грім та грози у середу?

Про погоду: де заливатиме дощами і гримітимуть грім та грози у середу?
  • 5 травня 2019 року, в Україні прогнозують дощі з грозами
  • За прогнозами синоптиків, Козятин дощі не оминуть, хоча і буде тепло— +15..+24 °C, зливовий дощ, слабкий вітер.

— На Сході та на Півдні стовпчики термометрів можуть досягти +24+28 градусів. На решті території України також очікується температурний ще той комфорт - протягом дня +20+25 градусів. На Заході - трохи свіжіше, але також тепло, +17+23 градуси, — зазначає синоптик Наталія Діденко.

У середу дощі з грозами найбільш ймовірні в західних областях, а також на півночі України. Проте на Сході, у Центрі та на Півдні світитиме сонце і буде сухо. Хіба локальні дощі можуть зачепити Вінниччину та Одещину.

Як повідомляє Діденко, дощі очікуються від невеликих до короткочасних злив, тому парасолі будуть найактуальнішим предметом найближчими днями

Відео дня

Про погоду в Козятині

У Козятині сонце в цей день буде рідко показуватися з-за хмар. Нічний невеликий дощ вранці може посилитися. В середині дня опадів не передбачається, а ближче до вечора дощ відновиться. Народний прогноз погоди:
15 травня відзначається день пам'яті князів Бориса і Гліба, сіячів. У цей день починають співати солов'ї, тому його називають "Соловйовим". Якщо соловей співав заливисто, значить "весна пішла на спад, а літо — на прибуток. Якщо соловей заспівав на голі дерева, бути неврожаю плодів у садах.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:00 Для молодих бійців він був як батько, за всіх переживав, крім себе 18:00 Температура впаде до +12°: синоптик розказала, коли похолоднішає 17:00 Будуватимуть укриття в двох школах — виділили гроші на проєктно-кошторисну документацію 16:39 У нашому районі під час вибуху загинули двоє хлопців. Попередньо здетонувала граната Від читача 17:26 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 15:34 Молодий Герой, чиє життя забрала війна: Сьогодні друга річниця загибелі Артема Лавровського play_circle_filled photo_camera 14:27 Пожежа в Махнівці: полум’я знищило дах будинку та речі домашнього вжитку 13:28 Козятинські поліцейські взяли в руки пилки, сокири та коси і розчистили хащі попід Водокачку photo_camera 12:11 Загиблі та руйнування: наслідки чергового дня російської агресії проти України 11:10 У Чистий четвер разом із матусями писали писанки photo_camera 10:19 Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 09:07 Цей день в історії, 3 травня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up