Пожежа в Іванківцях: що кажуть в прес-службі МНС?

Пожежа в Іванківцях:  що кажуть в прес-службі МНС?

У неділю, 28 березня, козятинчанин Руслан Кухар на своїй сторінці у ФБ опублікував фото та відео фіксацію пожежі в Іванківцях. Горіли підпалені пагорби сухої трави. Чому довго їхали рятувальники і чим все закінчилось?

Нагадаємо, Руслан Кухар писав:

 — Ми більше двох годин боремося з вогнем, щоб він не перекинувся на село. Чому я у свій вихідний (я хотів зайнятися підводним полюванням, попірнати) маю гасити пожежу? Чом Василь так само має у свій вільний час гасити цю траву? Чому цим не займаються відповідні служби? У них то машина зайнята, то на переїзді.

Чоловіки самотужки кілька годин як могли гасили вогнище, яке розгоралось і наближалось до посадки. А там і село!

Відео дня

Ось що люди писали у коментарях:

Газета «RIA-Козятин» взяла коментар у прес-службі козятинської рятувальної частини. Ось як нам пояснили ситуацію з пожежею:

— МНСники були два рази. Пожежу загасили. Помагало місцеве населення. Дощ, звичайно, поміг. Але ви розумієте пожежа була не тільки в Іванківцях.

Де ще рятувальники гасили пожежу того дня — нам так і не повідомили.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:39 У нашому районі під час вибуху загинули двоє хлопців. Попередньо здетонувала граната 15:34 Молодий Герой, чиє життя забрала війна: Сьогодні друга річниця загибелі Артема Лавровського play_circle_filled photo_camera 14:27 Пожежа в Махнівці: полум’я знищило дах будинку та речі домашнього вжитку 13:28 Козятинські поліцейські взяли в руки пилки, сокири та коси і розчистили хащі попід Водокачку photo_camera Від читача 17:26 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 12:11 Загиблі та руйнування: наслідки чергового дня російської агресії проти України 11:10 У Чистий четвер разом із матусями писали писанки photo_camera 10:19 Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 09:07 Цей день в історії, 3 травня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 21:26 У Козятинській громаді переселенцям роздавали постільну білизну, подушки, кухонний набір photo_camera 19:00 Кататимуть на байках, гратимуть рок і збиратимуть гроші на ЗСУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up