«Потрібно замовити транспорт і заплатили кошти, тоді зможемо відправити машину»

«Потрібно замовити транспорт і заплатили кошти, тоді зможемо відправити машину»
  • На Козятинщині активно триває благоустрій територій. Нагадаємо, у перший день весни активні мешканці вулиці Васютинських засукали рукава та взялися наводити лад біля Водокачки.
  • Люди скаржились на комунальників, які не вивозять те, що вони самотужки розчищають
  • Мова йде про обрізані ще у січні молодими хлопцями гілки біля водойми.
  • «Чому їх і досі не прибрали? — запитали у директора «Чистого міста»

Нагадаємо, ми вже розповідали, що перший день березня розпочався для козятинчан Людмили, Віти, їхніх дітей та дядька Василя досить продуктивно. Всі вони — мешканці вулиці Васютинських (колишня Терешкова).  І з самого рання дружно взялися прибирати біля Водокачки, що поруч з їхніми будинками.  А ще тамтешніх мешканців хвилює питання: «Якщо «Чисте місто» вивозить сміття, то чому не можуть забрати ті купи гілля, які нарізали ще взимку?»

 — Хлопці ще в січні, у люті морози тут все розчистили, так все гарно зробили, це ж який важкий труд. Всю роботу за них зробили, а вони навіть не можуть прибрати нарізане гілляча. Де «Чисте місто»? — запитують козятинчани

 «Гілля — це не тверді побутові відходи»

Після того, як ми відвідали суботник, намагалися зв’язатися з комунальними службами, аби взяти коментар і запитати — коли ж заберуть ті купи гілля. Та, на жаль, додзвонитися відразу не змогли. Та згодом нашим журналістам все ж таки вдалося зв’язатися з директором комунального підприємства. Ось як він прокоментував цю ситуацію.

Відео дня

— Комунальне підприємство надає послуги на договірних засадах, — пояснює директор «Чистого міста» Володимир Добржанський. — Ми вивозимо тверді побутові відходи на підставі укладених договорів. Але гілля — це не тверді побутові відходи. Щоб його вивезти, потрібно відправити автомобіль. І за паливно-мастильні матеріали, і за амортизацію автомобіля повинен хтось заплатити, тому що на підприємстві кошти для таких робіт не передбачені. Потрібно, щоб люди замовили транспорт і заплатили кошти, тоді підприємство зможе відправити машину.

Читайте також:

«Ніхто нам сміття не привіз з іншого села, все наше. Як можна так засмічувати річку?»

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (13)
  • Люда Коновальчук

    Ти що ідіот прийди я заплочу сам будеш шукати машину і грузити не дай Боже коли я буду вести в садочок дітей і обляпають машини мовчала культурно просила не доходить не виводьте далі гадюшник а не керівництво  прийди у вічі скажи людям за що отримуєш заробітню плату і що зробив для міста позорище..........

    Місцевий reply Люда Коновальчук

    на халяву не пройде, платіть гроші за вивіз гілля як всі люди.
  • Михайло Дусанюк

    Люди заплатили за  транспорт і за вивіз мусара, раз в неділю машина заберає, кому потрібно платити ще? вона їде біля геляк вже  два місяця?.

    Місцевий reply Михайло Дусанюк

    Ви в договір гляньте за що платите

    Михайло Дусанюк reply Михайло Дусанюк

    Іван Мазур, якщо (керівник) нехоче зробити для громади, тоді шукає причину, щоб "заробити обдурити".    А гілля -в дробілку,в  котельні згорить,  тепло садік і лікарня отримає. ( це керівник громади)

    Діма Вознюк reply Михайло Дусанюк

    Михайло Дусанюк яке відношення гільля має до твердих побутових відходів в вас договір на вивіз є то почитайте

    Місцевий reply Діма Вознюк

    правильно
  • Валентин Ільчук

    Цікаво хто проплачує прибирання сміття в місті то получается Водокачна находится поза межами міста?

    Місцевий reply Валентин Ільчук

    це питання в ЖКГ
  • Inga

    капец,навіщо тоді взагалі нам чисте місто,якщо люди самі усе зробили і щей наймуть і оплатять самі машину🤯😡

    Місцевий reply Inga

    питання в ЖКГ де вони повинні прибирати і ввивозити сміття

keyboard_arrow_up