Початок футбольного сезону

Початок футбольного сезону

Перемога та дві поразки: так розпочав друге коло ФК “Козятин”.

Прокоментував ситуацію газеті “RIA-Козятин” тренер Володимир Синяк.

— По-перше, головним завданням ФК “Козятин” є підготовка футболістів для головної команди міста "Моноліт". Це завдання ми виконуємо. Так, передали до "Моноліту" Олександра Ковальчука, Івана Скоморовського та Максима Гейваха. Щодо нинішнього стану команди, то ми понесли серйозні втрати. У Мінському "Динамо" пройшов перегляд Олексій Сверида. Він зараз готує документи для виступу у Білорусії. Поїхав працювати до Польщі наш капітан Вадим Павлюк. Пішов служити до Національної гвардії Олександр Рябчук. Це все футболісти, які мали гарну кваліфікацію.

За словами тренера, люди, які прийшли на заміну, мають хороший потенціал, але не мають певного досвіду і впевненості в своїх силах. І головним завданням на сьогодні є пошук оптимального складу серед тих гравців, які сьогодні є в команді. А для цього потрібен час.

Відео дня
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:02 У Козятині видають набори гігієни та дитячі підгузки. Розповіли, хто може отримати 16:00 Виплата 500 гривень ювілярам-довгожителям: як отримати? 15:27 На центральній вулиці Козятині висадили 200 кущів троянд photo_camera 14:00 Перевищує норму у 7,5 рази: назвали причину забруднення азотом Південного Бугу на Вінниччині Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 13:03 У Козятині з нагоди Дня Європи в Україні провели шаховий турнір. Імена переможців 11:00 «Поки війна, ми всі працюємо задля перемоги» 10:15 Затримали агентурну групу, яка готувала масовані ракетні удари, в тому числі і по Вінниччині 09:11 У Непедівку на Храмове свято приїде Митрополит Симеон. Відкриватимуть Алею пам'яті і слави 08:30 Для пацієнтів Козятинської ЦРЛ освятили свіжоспечену здобу 08:00 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up