Почали ремонт майбутньої бібліотеки

Почали ремонт майбутньої бібліотеки
  • Минулого року ми розповідали, що подружжя переселенців із Харкова ініціювали у Козятині створення невеликої бібліотеки із сучасними україномовними виданнями.
  • Вона працюватиме у рамках благодійного простору «Добрий Козятин». 

Через соцмережі волонтери кинули клич про збір книг, на який відгукнулися не лише козятинчани, а й люди з різних куточків України. Дарувати майбутній бібліотеці почали не тільки книгодруки, а й настільні ігри, тож бібліотека стане не просто місцем, де книголюби зможуть взяти цікаву для себе літературу, а й своєрідним молодіжним осередком, де можна буде збиратися з друзями, грати у настільні ігри та весело проводити час. Наразі на бібліотеку вже передали понад тисячу книжок та велику кількість різних настільних ігор.

Волонтери вже почали готувати приміщення майбутньої бібліотеки «Доброго Козятина». У кімнаті було багато меблів, що залишилися ще з радянських часів. Їх обережно розібрали і планують подарувати друге життя. Стіни очистили від старого покриття, а минулого тижня почали знімати підлогу. Усе це волонтери роблять власними силами. За процесом можна спостерігати на інстаграм-сторінці бібліотеки — волонтери знімають короткі ролики і викладають у сторіз.

Наразі ремонтні роботи активно тривають. І коли вони нарешті завершаться, у нашому місті з’явиться ще одна бібліотека із сучасними та цікавими книгами. Додамо, що ремонт — справа доволі коштовна, тому що необхідно купувати матеріали. Якщо хочете допомогти волонтерам, можна донатити за цим посиланням https://send.monobank.ua/jar/6GyX44iXZK.

Відео дня

Читайте також:

Тікали від ворожих танків і бомб у Харкові і почали нове життя в Козятині

Нашій бібліотеці виповнилося сто років

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ігор Петрович

    А де знаходиться це приміщення?

    Людмила Семенюк reply Ігор Петрович

    Ігор Петрович бувше приміщення районної адміністрації. Вже зірвали підлогу, по-трішки рухаємось вперед💪🏻

keyboard_arrow_up