Нове життя: Володимир Авдєєв готується до протезування ніг

Нове життя: Володимир Авдєєв готується до протезування ніг
  • Днями Володимира Авдєєва, хлопця з Миколаївки, якому поїздом відтяло обидві ноги, перевели до центру реабілітації Пироговки. За нього взявся цілий десант медиків: терапевт, ерготерапевт, масажисти та інші фахівці.

Про це йдеться у відеосюжеті ВІТА ТБ

Нагадаємо, в день свого 18-річчя Володимир поїхав до друзів. Цієї ж ночі він опинився на залізничних коліях і потрапив під вантажний поїзд. Хлопцю відрізало обидві ноги.

Після трагедії хлопець кілька днів знаходився в козятинській ЦРЛ, а згодом його перевели на лікування до обласної лікарні.

Родина Авдєєвих створила організаційний комітет з боротьби з корупцією в правоохоронних органах. За словами батька Вови Авдєєва, вони націлені боротися не тільки за свого сина, а й у цілому — де будуть бачити корупційні дії поліції. І написали лист-звернення до Президента України Володимира Зеленського, де просять допомогти розібратися і встановити справедливість. Справа Володимира на контролі у нацполіції, її ведуть обласні слідчі.

Відео дня

Наразі, Володимир Авдєєв, який потрапив під колеса вантажного потягу на Вінниччині, переніс кілька операцій, освоїв візок та готується до протезування ніг. Для реабілітації 18-річного юнака знадобиться чимало коштів.

Попереду на Володимира чекає довга та складна реабілітація, на яку багатодітній родині знадобиться чимало коштів. Допомогти зібрати кошти на лікування та реабілітацію, можна перераховувати кошти на картку рідних хлопця:
– картка батька 5168 7456 0181 0556 (Авдєєв Володимир);
– картка матері 4149 4991 3705 3193 (Авдєєва Любов Миколаївна);
– картка сестри 5375 9800 6032 3671 (Авдєєва Марія).

Про досягнення Вови пише і його сестра Віра Авдєєва у ФБ. Рідні дякують всім за допомогу.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
09:00 Цей день в історії, 4 травня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 20:00 Для молодих бійців він був як батько, за всіх переживав, крім себе 18:00 Температура впаде до +12°: синоптик розказала, коли похолоднішає 17:00 Будуватимуть укриття в двох школах — виділили гроші на проєктно-кошторисну документацію Від читача 17:26 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 16:39 У нашому районі під час вибуху загинули двоє хлопців. Попередньо здетонувала граната 15:34 Молодий Герой, чиє життя забрала війна: Сьогодні друга річниця загибелі Артема Лавровського play_circle_filled photo_camera 14:27 Пожежа в Махнівці: полум’я знищило дах будинку та речі домашнього вжитку 13:28 Козятинські поліцейські взяли в руки пилки, сокири та коси і розчистили хащі попід Водокачку photo_camera 12:11 Загиблі та руйнування: наслідки чергового дня російської агресії проти України 11:10 У Чистий четвер разом із матусями писали писанки photo_camera 10:19 Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up