Справа Вови на контролі нацполіції

Справа Вови на контролі нацполіції

Резонанс. Рідні та близькі Володимира Авдєєва, 18-річного юнака з Миколаївки, якому поїздом відтяло ноги, впевнені у замаху на вбивство і категорично не згодні з суїцидом чи нещасним випадком. Чому справу передали вінницьким слідчим?

Гучна подія набула неабиякого розголосу. Рідні Вови створили організаційний комітет з боротьби з корупцією в правоохоронних органах та написали лист-звернення до Президента України Володимира Зеленського, в якому просять допомогти розібратися і встановити справедливість.

У поліції розглядають всі версії

— Слідством відкрито кримінальне провадження за статтею 276 частина 2 «Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного транспорту», — розповідає прес-офіцер обласної поліції Анна Олійник. — Внесена стаття, це попередня кваліфікація, оскільки хлопець отримав травми від травмування поїздом. Обставини в рамках цього провадження з’ясовуються і ми розглядаємо всі версії — від травмування на коліях до того, що його хтось навмисне побив і поклав на ці колії. Поки що (станом на ранок 9 грудня) хлопець не опитаний, тому що він перебуває в реанімації. Після проведення оперативного втручання. Також буде комісійно проведена судово-медична експертиза, яка встановить, якого роду в нього тілесні ушкодження і їх характер. Крім того, слідством встановлюються всі учасники, всі можливі свідки, очевидці події, відтворюється хронологія того дня. Їх всіх опитують із застосування поліграфа. Тобто, та компанія, в якій він відпочивав, ті хлопці, на яких вказує сім’я потерпілого, вся інформація, яка була викладена і в соціальних мережах — все перевіряється. Якщо нами будуть встановлені обставини, які свідчать, що, наприклад, там був чийсь умисел, тоді буде змінена кваліфікація злочину. Але поки що про це  рано говорити, адже попереду ще багато слідчих дій. 

За словами прес-офіцера, для того, щоб слідство було максимально об'єктивне і неупереджене, його передали на контроль слідчому управлінню. 

Відео дня

—  У батьків були претензії та сумніви і вони цілком виправдані, — продовжує Анна Олійник. — В них така трагедія і ми співчуваємо цій родині. Наше головне завдання —  встановити правду. Справу взяв на особистий контроль начальник ГУ Національної поліції. До речі, з батьком потерпілого особисто зустрічався і керівник нашого слідчого управління Олександр Солдатов.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:00 Температура впаде до +12°: синоптик розказала, коли похолоднішає 17:00 Будуватимуть укриття в двох школах — виділили гроші на проєктно-кошторисну документацію 16:39 У нашому районі під час вибуху загинули двоє хлопців. Попередньо здетонувала граната 15:34 Молодий Герой, чиє життя забрала війна: Сьогодні друга річниця загибелі Артема Лавровського play_circle_filled photo_camera Від читача 17:26 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 14:27 Пожежа в Махнівці: полум’я знищило дах будинку та речі домашнього вжитку 13:28 Козятинські поліцейські взяли в руки пилки, сокири та коси і розчистили хащі попід Водокачку photo_camera 12:11 Загиблі та руйнування: наслідки чергового дня російської агресії проти України 11:10 У Чистий четвер разом із матусями писали писанки photo_camera 10:19 Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 09:07 Цей день в історії, 3 травня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 21:26 У Козятинській громаді переселенцям роздавали постільну білизну, подушки, кухонний набір photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up